Hajó technikai felfújható menedékhely a hajó javításához

Termék részletek

Hajó TECHNIKAI FELHASZNÁLÓ TARTALMA A JAVÍTÁSRA


A hajó technikai felfújható védőháza egy felfújható szerkezet. Az elsődleges csapágyelemek félig merev, sűrített levegővel töltött csövekből állnak.

A túlnyomásos levegővel feltöltött ívek egységes szerkezetként kapcsolódnak egymáshoz, így egy membránnal borított épületszerkezetet tartalmaznak. A keret alelemek és membránok PVC bevonattal ellátott elasztomer anyagból készülnek, és nagyfrekvenciás hegesztéssel össze vannak kötve. Minden hegesztett varrás levegő és vízálló és nagy szakítószilárdsággal rendelkezik. Minden levegővel töltött cső nem igényel folyamatos nyomást.

Hajó technikai felfújható zárt felfújható modulok, amelyek sűrített levegővel vannak ellátva és formájúak és elég merevek. A szabványos felfújható modulok gyakran archívek. A felfújható modulok kialakítása miatt azonban a felfújható épületek alakjai is meggyőződhetnek.

Szüksége van egy gyorsan felépített és percek alatt felépített épületre, könnyűre és stabilra, ez a felfújható kupola könnyedén segít megoldani a kérdést.

Hajó TECHNIKAI FELHASZNÁLÓ TARTALMA A JAVÍTÁSRA

A javításra szolgáló hajó műszaki felfújható menedékjének leírása:

Termék név Hajó műszaki felfújható menedék
Márka yolloy
Anyag Kereskedelmi minőségű PVC ponyva vagy rip-stop oxfordszövet, amely tűzálló és vízálló, nagy szakítószilárdsággal, kiváló rugalmassággal.
Méret 13.5mLX4.7mWX3.15mH
Szín mint design, vagy testreszabható
Csomagolás Tartós PVC ponyvatáska felfújható léggömbökhöz, rajzfilm fúvóhoz

Ez a felfújható menedék kupola nagyon nagy méretű, ami alkalmassá teszi a hajó technikai menedékének. A külső méret körülbelül 13,5 mLX4,7mWX3,15 mH. Tehát az egész hajó technikai felfújható menedékházában van egy hajó az időben. És kivéve a felfújható menedék kupolát, van néhány más szabadtéri sátrunk is, mint például a felfújható kocka sátor, felfújható kupola sátor, felfújható kemping stb.

A javításra szolgáló hajó műszaki felfújható menedékjének leírása:

Termék név Hajó műszaki felfújható menedék


Hot Tags: Hajó műszaki felfújható menedékhely a hajó javításához, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet