Felfújható Squash Court Sport Játék

Termék részletek

Felfújható Squash Court Sport Játék

A felfújható SquashCourt ideális kiegészítő a kluboknak, amelyek további szolgáltatásokat nyújtanak tagjainak és gyermekeiknek. A squash szövetségeknek, a városoknak és az iskoláknak ideális kiindulócsomagot is kínál, hogy gyerekeket vegyenek részt ütők sportágakban és természetesen squashban. A felfújható SquashCourt rendkívül ellenálló anyagból készült, hogy megakadályozza a csapdák vagy a gyerekek falra ugrásszerű károsodását.

A felfújható SquashCourt játékos játszó hangulatot teremt a gyerekeknek, hogy részt vegyenek a sportban. Gyors beszerelésének és bontási idejének köszönhetően, valamint ellenálló anyagának köszönhetően a bíróság számos helyszínre szállítható, hogy a lehető legnagyobb mértékben elterjessze a sportot.

Kereskedelmi szempontból ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy állandó hirdetést tegyünk a felfújható SquashCourtra vagy változtatható reklámra. Az opciókat az ügyfél kérésének megfelelően lehet megvitatni.

Az egyedi kialakítás elérhető. Mint például a méret, a szín, a logó stb., Ha érdekli. Ha érdekli, kérjük, adja meg a szükséges méretű méretet, és segíteni szeretnénk abban, hogy megtalálja a kívánt sátrat.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és szállító, minőségi, tartós és olcsó felfújható squash court sportjátékot kínál eladásra a professzionális és termelő gyárból. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható squash bíróság sport játék, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet