Felfújható Snookball Poolball

Termék részletek

Felfújható snookball poolball


A felfújható Snookball hibrid gyakorlat a biliárd és a labdarúgás között. Beállítja, hogy az alapelvek az operációs asztalon alapulnak, de a labdákat a labdarúgók váltják fel, és a párnát egy pár cipő veszi fel.


Ha a következő eseményeden nézel WOW-ra, ez a játék az Ön számára. Felfújható snookball poolballunkat nagyméretű foci medencelabdákkal játszottuk óriás felfújható méretű biliárdasztalon belül. A játék célja éppúgy, mint a valódi medence játék, de ahelyett, hogy a medencepálcádat elérné a lábát használó cue labdával. Ez egy gyors tempójú játék, amely sok embert vonz, csak nézni és éljenezni a kedvenc felfújható poolballon. Ez a felfújható játék kiválóan bérelhető üzleti események, főiskolák, templomok, fesztiválok, iskolák, szórakoztató események a Minneapolis - Twin Városi terület!

Szereted? Ha igen, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további részletekért.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most minőségi, tartós és olcsó felfújható snookball poolballot kínál eladásra a professzionális és termelő gyárból. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható snookball poolball, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like