Felfújható csúszós lejtős játék

Termék részletek

Versenyezz az ellenféllel, hogy ki tudja "skála" a fal, hogy az első, hogy a csúcsra.  Dacolj a gravitációval, miközben felfutsz a falon!  Az egyik ellenfél lesz a győztes, a másik vereséget szenved! Mi elsősorban tervezése, elő és export mindenféle kereskedelmi minőségű PVC felfújható termék, ha azt szeretné, hogy bármilyen design felfújható dia, kidobó, reklám, ötlet, stb, akkor csak küldjön egy képet, vagy egyszerű rajz nekünk, tudjuk tervezni, és szinte ugyanaz az Ön számára több gazdasági ár, mint a helyi piacon, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a részletes kérést, és egy árajánlatot. Ha el tudod képzelni, Yolloy meg tudja csinálni.

Az alábbiakban néhány részletesebb képeket a referencia:

  

Hogyan kell játszani a felfújható csúszós játék?

Ez egy nagy interaktív felfújható iskolák, karneválok, főiskola, és egyházi események.  Egyedülálló vicces felfújható csúszós lejtő slide interaktív játék, felfújható challenge játék gyerekeknek és felnőtteknek. A Csúszós lejtőn fantasztikus 1 az 1-es verseny, mint a játékosok megpróbálják mászni a lejtőn, és helyezze a zászlót magasabb, mint az ellenfél. Zokni ajánlott ez a játék, hogy adjunk a kihívás!

Több felfújható lejtőn játék YOLLOY

inflatable slide

Szolgáltatásaink

1.Válaszoljon megkeresésére 24 munkanapon belül.

2.Tapasztalt botok válaszolni minden kérdésre folyékonyan angolul.

3.Customized design áll rendelkezésre, OEM&ODM üdvözölte.

4.Exkluzív és egyedi megoldást tudunk nyújtani ügyfeleinknek jól képzett és professzionális mérnökeink és munkatársaink.

5.The legjobb minőségű a legalacsonyabb ár az Ön számára.

Hot Tags: felfújható csúszós lejtős játék, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet