Felfújható jumping pad

Termék részletek

Felfújható jumping pad


A felfújható ugródeszka bármilyen ésszerűen lapos felületen felfújható, mint például a beltéri tornaterem, szórakoztató központok, napközi foglalkozások, szórakoztató parkok, iskolák, kempingek, farmok, üdülési táborok. Ideális fitness tevékenység fiataloknak és időseknek, segít a gyermekek egyensúlyának és összehangolásának elősegítésében.

Tervrajz az alábbiak szerint:

Előnyünk:

1, Több mint 10 tapasztalat felfújható ipari

2, gyártó és gyári közvetlen ár

3. Kis MOQ üdvözlendő


A mi szolgáltatásunk:

1. Mi fogjuk válaszolni az e-mailt, amint megkaptuk.

2. A Skype és a telefon 24 óra nyitva tartja igényét.

3. TQC minden gyártási folyamat számára.

4. A 24 órás Infatuation & Deflation teszt minden terméknél a légszivárgás elkerülése érdekében.

5. Miután nyomon követjük az utószolgálatot, ha valami nem teljesül, kérjük, tudassa velem. Mindent megteszünk azért, hogy megfeleljen a keresletnek és megoldja a problémát.

Azt is tudjuk testreszabni, hogy bármilyen felfújható néz ki, mint a fejedben az Ön számára. Ha érdekel bármilyen felfújható termékeket, lépjen velünk kapcsolatba gyors választ! 24 órás online támogatás elérhető!


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, minőségi, tartós és olcsó felfújható ugródeszkát kínál a professzionális és termelékeny gyárból. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: felfújható jumping pad, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like