Zeppelin személyre szabott felfújható reklám

Termék részletek

Zeppelin felfújható reklám


Felfújható reklám A Zeppelin széles körben használható kültéri reklámozáshoz, vásárokhoz, városépítéshez, ünnepi ünnepségekhez, stb.

Felfújható reklám Zeppelin vagy nem merev Zeppelin egy léghajó, belső támasztó keret vagy köpeny nélkül. A nem merev léghajó különbözik a félig merev Zeppelintől és a merev Zeppelin-től (pl. A Zeppelin) attól, hogy nem rendelkezik merev szerkezettel, sem teljes vázzal, sem részleges gerincvel, hogy segítse a légzsák megtartását. Ehelyett ezek a repülőgépek mind az emelőgáz (általában hélium) magasabb nyomására támaszkodnak a boríték belsejében, mind maga a boríték erőssége.

inflatable advertising Zeppelin 2

Termék név Zeppelin felfújható reklám
Méret 5m hosszú x 2,5m magas
Anyag 0.18mmPVC
Szín a csatolt leírás vagy testreszabott
Súly 8kgs

Felfújható légbuborék / felfújható boríték léggömb, óriás felfújható reklám ballon, promóciós ballon, promóciós labda, égbolt, égbolt, léggömb, léggömb, repülő léggömb, vagy bármi más. Hideg levegővel, hideg levegővel, normál levegő reklám ballonnal, vagy héliumgázzal tölthető hélium gömbként.

A tökéletes méret 2m-5m átmérőjű.

Felfújható reklám A Zeppelin beltérben vagy kültéren, földön vagy levegőben használható, üzleti reklámozáshoz, például nyitáshoz, kereskedelmi bemutatókhoz és díszítésekhez, vagy felvonulásokhoz, választásokhoz és rendezvényekhez stb.

Mi lehet egyedi tervezés, méret, szín, függő banner, fények, logó nyomtatás.


A YOLLOY OUTDOOR egyike a vezető gyártóknak és beszállítóknak, amely professzionális és termelékeny gyárából származó, minőségi, tartós és olcsó, személyre szabott felfújható reklámcikkeket kínál Önnek. Szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszerben biztosíthatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: személyre szabott felfújható reklám zeppelin, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet