Hordozható felfújható Shell Dome sátor

Termék részletek

A felfújható kupola sátor kifejezetten felfújható színpadi sátor. A szemet gyönyörködtető héjforma egyre több embert vonz a környéken, hogy megnézze a koncertet, a show-t vagy a figyelmes promóciós tevékenységeket. Azt is fel lehet használni esküvői party árnyék, iskolai party, szabadtéri ünnep fél piros színben, rózsaszín színű, sárga színű, és így más meleg színek.

A felfújható kagyló sátor részletei :

Felfújható színpadi fedélként használható, ami nagyon jó választás szabadtéri rendezvények, értékesítési promóciók, koncertek számára.
1: Méret: testreszabható.
2: anyag: kereskedelmi minőségű bevonatú nylon vagy pvc ponyva, amely vízálló, tűzálló és ártalmatlan. Az SGS-en keresztül, EN71-es ceremikáción keresztül
3: A felépítés különböző módon tervezheti a kreativitást. kunyhó piramis, tec. Innovatív megoldások, amelyek kellemesen emlékeznek az eseményre.
4: Tethers és földi tétek - biztosítja, hogy a marque-ok a horgonyok és a talajrétegek biztonságos rögzítéseként maradjanak.
5: Erős fogantyúk a sarkokhoz, hogy könnyen kezelhető legyen.
6: Minden légmentesen sűrített sátor a nyomáscsökkentő szeleppel van ellátva, hogy megakadályozzák az infláció vagy a meleg hőmérséklet alatt bekövetkező túlzott inflációt


Üdvözöljük, hogy küldjön e-mailt a felfújható héjszakasz sátrára vonatkozó további részletekért.
Íme néhány kép az alábbi hivatkozásokhoz, kérjük, ellenőrizze.

   

A felfújható Shell sátor az első osztályú PVC környezetvédelmi anyagból készül. Az anyagban lévő szorítóháló a nagy szilárdságú lánc- és vetülékkötésű anyag, és a kiváló minőségű PVC-szuszpenzió a kaparó háló mindkét oldalára kaparással és bevonattal van bevonva. Jelenleg ez a fajta anyag széles körben használatos a világon.

Felfújható héj sátor többször is a vállalati termékerősítés, a hatalmas háromdimenziós hatás kialakulása az új vállalati értékesítés támogatása A legjobb választás eladó! Az ország éves rumjában, a Canton Vásárban és más nagy konferencia tevékenységekben kiemelkedő vállalatok találhatók a világon. Adja meg a felfújható modellt a reklámozáshoz és az ideális hirdetési hatás eléréséhez! A számtalan ember figyelmét felkelthetik, terjeszthetik a reklámok körét, és elérhetik a vállalkozás szellemének továbblépését . Ez egy hatékony módja az ügyfél-promóciós terv nyilvánosságának.

Hatály

Ez egy rendkívül integrált hordozható felfújható héj kupola. A közüzemi modell főként a felfújható promóciós tevékenység, a szabadtéri tevékenységek, a kereskedelmi tevékenységek, a szórakoztató helyek, az újonnan megnyitott cég stb. Számára alkalmas. A haszonmodell rendelkezik a biztonság, a megbízhatóság, az egyszerű kezelés és a kényelmes karbantartás előnyeivel.

Szolgáltatásaink

1.Példa: A javítócsomagot Önnek tudjuk biztosítani.

2. Testreszabás: A termék az ügyfél által biztosított rajz alapján készíthető, kézzel lehet rajzolni, reklámszlogenet vagy logót nyomtatni az ügyfél kérésére! A termék mérete, színe és alakja is testre szabható.

3.A vevőszolgálat: Szakmai értékesítés utáni ügyfélszolgálati munkatársaink vannak az Ön szolgálatában, termékeink általában 1-2 évig eltarthatóak, a nem személy a körülmények megsemmisítésére, termékeink garantáltak


Megjegyzésekre hívja fel a figyelmet

1.Nem túl sok, 90% -a rendben van;


2. ne töltsön nagynyomású gázt vagy magasnyomású hengerrel felfújja;


3. ne érjen az éles tárgyakhoz, amikor felfújja vagy használja;


4. ne közelítsen a tűzforráshoz a felfújás és a használat során;


5. Ne próbálja túl keményen rúgni.

Hot Tags: hordozható felfújható héj kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like