Felfújható kiállítás Dome Sátor időjárás

Termék részletek

Részlet:

A felfújható marquees kupola sátor széles körben használható.

A telepítés után nagyon stabil , ami hosszú ideig állhat, nagyon tartós.

Felfújható sátor alternatív szilárd lakások, mint nagyszabású kiállítások, vásárok, szabadtéri átmeneti vagy hosszú távú kiállítások, útbemutatók, céges ünnepek, sport- és szabadidős csarnok, tároló raktár és egyéb szabadtéri tevékenységek, nem kell újabb építkezni vagy bérelni területén, pénzt takarít meg és nagyon rugalmas és kényelmes. A tevékenységek után is nagyon egyszerű és könnyű összegyűjteni a sátrat egy nagyon kis részre, ne vegyünk nagy földterületeket, nagyon környezetvédelmi szempontból.

Vízálló, nedvességálló, napellenző és így tovább. Ha különleges igényei vannak, úgy is tervezhetjük, mint a sportpálya, a pártterem, a gyár, a raktár, a termékek promóciója, a szabadtéri nagy kiállítás, a sportverseny, a turizmus és a szabadidős tevékenységek, valamint más ideiglenes tevékenységek. 100% -os helyhasználat, jó minőségű és jó ár, gazdaságos és praktikus.
A sátor tűzálló, vízálló, nagy szilárdságú, hosszú élettartam, erős szélellenállás, magas UV-védelem.
Íme néhány kapcsolódó kupola a hivatkozáshoz, kérjük, ellenőrizze.

   


Útmutatók vásárlása

1). Kérjük, válassza ki a kívánt elemeket, rendelje meg a mennyiséget és az összes különleges követelményt.

2). A legjobb árat részletesen adjuk meg.

3). Ha megerősíti a megrendelést, a Proforma számlát megrendelési és fizetési adatokkal látjuk el.

4). 50% előleg befizetése után kezdjük meg a gyártást.

5). Minőségi ellenőrzést fogunk végezni és fényképeket készítünk annak megerősítésére, hogy szükséges-e bármilyen módosítás.

6). Szállítmányt készítünk / szállítunk, és a többi fizetés kézhezvételekor küldjük el a szállítási dokumentumokat.


Felfújható mobil kupola sátor szállító

Yolloy kültéri termék Co., Ltd. a felfújható gyártókészülék, amely jól felszerelt vizsgálati létesítményekkel és erős műszaki erővel rendelkezik. Termékeink széles skálája, jó minősége, kedvező árai és stílusos formatervezése révén széles körben használják felfújható és más iparágakban. Termékeink széles körben elismertek és megbízhatóak a felhasználók által, és megfelelnek a folyamatosan változó gazdasági és társadalmi igényeknek. Üdvözöljük az új és régi ügyfeleket az élet minden területén, hogy kapcsolatba lépjen velünk a jövőbeni üzleti kapcsolatok és a kölcsönös siker érdekében!


Hot Tags: Felfújható kiállítás Dome Sátor temporay épület, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like