Katonai álcázás Felfújható hadsereg Igloo Dome

Termék részletek

Hűvös felfújható kupola sátor a katonai álcázásban

Részlet:
Álcázás felfújható sátor Igloo katonai kupola
Ez a kupola hordozható szabadtéri rendezvények vagy kempingek számára.
A levegőfúvó segítségével könnyen beállítható.
A kupola mérete 5 m, az ajtó 1,2 * 2m.
Felfújható sátrakkal és rendezvények, rendezvények, pártok számára kiemelkedhet a tömegből, és fejjel fordulhat, hogy az emberek emlékezzenek és beszéljenek márkájáról és eseményéről napokig. Ön garantáltan erősen vonzza ügyfeleit. Felfújható sátor ideális a kényelem és az összejövetel számára.
Az alábbiakban további részletek találhatók:

  

Katonai álcázás Felfújható hadsereg Igloo Dome olyan sátrak, amelyek szabadtéri kempingekhez használhatók. Figyeljen a tervezésre, a kemping módjára, a tevékenységek környezetére, a sátor anyagára, a belső tér méretére stb.

A szín kiválasztása:

Sok elem, hogy melyik szín lehet teljesen szubjektív, de a felfújható sátrak színe, de van egy követelmény. A legjobb, ha a felfújható sátor színe éles és természetellenes, hogy mások időben megtalálhassák Önt, ha veszélyben van, vagy segítségre van szüksége. Ha természetes szín és erdő, hó, sivatag, a strand színe hasonló ahhoz, hogy más emberek nehezen találják magukat a távolban.

A kempingezők és hegymászók számára a színes sátrakkal rendelkező kempingek csökkentik az elveszés esélyét. De váratlanul, egy festői helyen, a disszonáns színt mások vizuális szennyezésként érzékelik. Ezért sok turista esetében, kevésbé valószínű, hogy vészhelyzetben van, a környezet kiválasztása és a szín koordinálása jobb.

Katonai álcázás Felfújható hadsereg Igloo Dome karbantartása

Először is, nem professzionális munkacipők Ne érjünk érintkezésbe sav-, alkáli-, só- és más vegyi anyagok katonai sátrával, hogy ne legyenek korróziógátló deformációk.


Másodszor, tedd a sátor tiszta és szellőztetett helyét, hogy természetesen megszáradjon, ne tegye a napot a nap alá, vagy tegye a helyet a magas hőmérsékletű sütésre, hogy megakadályozza a katonai visszavonási ragasztót vagy degummingt, gyorsult öregedést.


Harmadszor, ne érjen hozzá a nehezen tisztítható termékekhez, mint például a szén-festékekhez színes sátrakon. A színes katonai sátor vászonjának tisztítása után alkalmazzuk a fogkrémet vagy a fehér krétát. Legyen óvatos, később száraz, megakadályozza az elszíneződést. Vagy találjon két tiszta fehér papírt a fenti katonai sátorban, száraz szakadás; az elszíneződést is megakadályozza.


Negyedszer, az erőt óvatosan meg kell tisztítani a sátor tisztításakor. Ne erőltesse a heves keféket, hogy ne rövidtávon, vagy kefe le a testmintát és a katonai sátor dekorációját.


A Yolloy Outdoor hajlandó kiváló minőségű anyagokat, valódi szolgáltatási menedzsment iránymutatásokat, az ígéretek megtartásának működési elveit, valamint az új és régi ügyfelek kölcsönös támogatását és közös fejlesztését.

Hot Tags: katonai álcázás felfújható hadsereg igloo kupola, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like