LED világítás felfújható Igloo kupola sátor

Termék részletek

LED világítás Felfújható kupola sátor éjszaka

Részlet:
Ez a felfújható világító kupola sátor reklám- vagy rendezvényparti, esküvői és promóciós tevékenységre használható. Nagyon bájos, különösen éjszaka, a LED-es világítás a különböző színekkel távoli vezérlőkészülékkel használható, így könnyedén elkaphatja az emberek szemét. Mivel ez csak 75 kg-os, miután leeresztették, akkor a hordozható lehet a különbség helyére, és nagyon könnyen beállítható 1 ~ 2 fővel percenként. Az égablak tiszta PVC-ből készült, így nagyon jó kilátás nyílik az égre. A sátor alján sok D-gyűrű található, így jól rögzíthető, ha kültéri részre használják.
Ezt az árut 5 ~ 25m-es méretben tudjuk elkészíteni, így az ügyfélnek lehetősége van nagyobb vagy kisebb méretű kupolára, ha más célokra kell használni. Ha további részleteket szeretne kapni a termékről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elem további részleteivel kapcsolatban. felfújható megoldást biztosítunk ügyfeleinknek.

  

Felfújható menedéket, felfújható épületet és levegőszerkezet-felfújhatóakat is gyártunk. Ezt a légépítményt széles körben használják felfújható színpadi fedőlapként, carpotként, garázsként, raktárként.


Hot Tags: LED világítás felfújható igloo kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet