Felfújható X kiállítási kupolaépület

Termék részletek

A parti rendezvények szabadtéri felfújható kupola sátora nagyon gyorsan felfújható és leereszthető, könnyen csomagolható és továbbvihető, nagyszerű segítség a szabadtéri partin és más rendezvényeken.


Felfújható sátor nagy rendezvényekhez, Felfújható parti sátor, amely a legjobb eladás a szabadtéri partihoz, kiállítási vásárokhoz, reklámeseményekhez, promóciókhoz, személyre szabott szín-, méret- és logónyomtatás

Felfújható kupola épület, az összes légcső keretet légmentesen készítettük el, ezért a levegő szivattyúhoz van szüksége, hogy felfújja, miután felfújta, sok napig képes megtartani a felfújható alakot, nem kell a légszivattyúnak állandóan felfújnia, amikor a felfújható sátrat használod. Mivel a sátor teljes szerkezete vízálló. Tehát a napsütéses napoktól az esős napokig jól használható. A hőformával lezárt hőforma 100% -os biztonságot garantál a különböző felhasználási módokhoz.

A produkciónk előtt elkészítjük a 3D-s tervrajzot is, amelyet Önnek meg kell erősítenie, mielőtt elkészítenénk. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a felfújható kiállítási kupolának a 3D-s rajzát, különböző nézetekben.

kupola falburkolat nélkül-1 kupola falfedél nélkül-2
Inflatable dome buildingInflatable X  shape dome

kupola falfedéllel belső nézet
Inflatable exhibition dome Inflatable dome building

Szüksége van egy felfújható épületre, amelyet gyorsan beállítanak és percek alatt felállítanak, könnyű és stabil, ez a felfújható kupola sátor segítene könnyedén megoldani a kérdést. Gondolja? Ha bármilyen kérdése vagy ötlete van, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk egy tökéletes sátor felépítésében.

GYIK
K: Kinyomtathatja a logómat a termékekre?
V: Igen! Csak fel kell ajánlania nekünk a logót CDR vagy AI fájl formájában.

K: Mit tartalmaz a termékek?
V: Tartalmazza a CE / UL szabvány légszivattyút, nagy szilárdságú tároló táskát, D-gyűrűket és javító készleteket.

K: Van-e valamilyen garancia a termékeire? Hogyan tehetném, ha megrongálódna?
V: A jótállás 2 év. Minden termékünket szigorúan nyomáspróbával tesztelnek csomagolás és szállítás előtt. Ha megfelelő módon használja, akkor sok évig használható.
K: A ventilátor megfelel a CE / UL követelményeknek?
V: Igen, kínálhatunk CE / UL ventilátort, különböző teljesítménytől függően, különböző országokban
K: Mi a' s átfutási ideje?
V: Az átfutási idő a megrendelés mennyiségétől és idejétől függ.
Ususlly, 1-3 tétel esetén 7-12 munkanapon belül elkészülhetnek


Hot Tags: felfújható x kiállítási kupola épület, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like