Felfújható világítás Igloo Dome sátor

Termék részletek

Felfújható kupola sátrak a párt világításával

Felfújható világító kupola sátor nagyon kényelmes és rugalmas, amelyet széles körben használnak felfújható reklám sátor, felfújható kiállítási sátor, szabadtéri tárgyalóterem, ideiglenes pihenőház és minden egyéb esemény. És ez is használható a párt, esküvő, stb. nagyon könnyen telepíthető és lefelé mozoghat. Mi több, a felfújható sátor sokkal olcsóbb, mint a szilárd épület.
A testre szabott lehet elfogadható . A normál mérete 5-15 m átmérőjű. Ha bármilyen különleges követelmény van, nyugodtan mondja el nekem. Ha szükség van rá, akkor a belsejében egy LED szalagot is telepíthetünk, hogy prizmás világítássá váljon. A színt a vezérlő megváltoztathatja. Íme néhány kép a nagyobb méretű kupoláról a referenciához.

   

Megjegyzés a felfújható világító kupola sátorról Note

1, Ha a sárban vagy a homokban van, akkor a földön meg kell simítani egy rongyréteget, hogy megakadályozza a felfújható sátor piszkosságát, ami befolyásolja a megjelenést és az élettartamot.

2, Ha kell a főzés a sátorban, győződjön meg róla, hogy a láng távol a ponyvától vagy a tűz láng szigetelés, az emberek nem hagyhatják el a sátor főzés, tűzoltás általában nem a tervet, és telepíti a kipufogó ventilátor eltávolítása füst.

3, Prediktálja a helyi szél több mint nyolc vagy több, kérjük, távolítsa el a felfújható sátrat előre. A szükségtelen veszteségek elkerülése érdekében.

4, A felfújható sátrat a tárolás előtt szárítsuk vagy ponyvát kell szárítani, amíg meg nem szárad, mielőtt összecsukható a tárolás, túl későn a ponyvához, ne feledje, hogy nem szabad túlélni, hogy ne foltoljon és penészgomba ne kerüljön.

5, A helyi páratartalomtól és az éghajlati viszonyoktól függően, rendszeres szárító ponyva, hogy ne baktériumokat szaporítson, a ponyvás esőkabátot megsemmisítették.A YOLLOY OUTDOOR PRODUCT Co., LIMITED fenntartja a minőség elvét, először a jó hírnevét.

Vállalati filozófia: emberközpontú, rendkívüli teremtés


Vállalati szellem: előrelépni az egységben, és hozzon létre új magasakat


Vállalati politika: sokoldalú, hogy megfeleljen a különböző piaci igényeknek


Vállalati minőségi nézet: számunkra a minőségi probléma 1% -a, mivel az ügyfél 100% -os minőségi problémát jelent


Vállalati szolgáltatási koncepció: az Ön elégedettsége a tőke örök törekvése. . . . . .


A cég hajlandó valódi anyagot, valódi szolgáltatási üzleti elveket, a szerződést, az ígéretek üzleti elveit, valamint az új és régi ügyfelek kölcsönös támogatását és közös fejlesztését kívánja.

GYIK

1.Milyen anyag van?

Professzionális planetárium kupola anyagot használunk, teljesen világos és tűzálló.

2.Milyen méretet kínálhat?

A Planetárium kupola a legmegfelelőbb, 5m és 6m átmérőjű.

3.Van vízálló a planetárium kupola?

Az anyag hasonló a ruhához, így nem vízálló.

4. Előbb gyártottál planetárium kupolát?

Igen, gyárunk gazdag tapasztalattal rendelkezik. Kézműves és anyagunk a legjobb.

5.Hogyan kaphatom meg az árat?

Küldjön nekünk egy levelet, vagy hívjon minket.

6.Hogyan fizetek érte?

Fizetési határidő: banki vezeték, Western Union és így tovább.


Hot Tags: felfújható világítás igloo kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like