Igloo alakja felfújható világítás Dome sátor

Termék részletek

Felfújható kupola sátor LED csíkokkal


Részlet:
Ehhez a kupola sátorhoz ez teljesen fehér anyag, ami a sátrat kifinomultá teszi. Amikor a fényekről tanítanak, a sátor valóban vonzó minden eseményben, függetlenül attól, hogy a párt vagy promóciós eseményben van, összpontosít.
Ugyanakkor könnyen beállítható és szállítható és népszerű az azonnali használatra szánt események számára. És van egy menedék bejárat. Az átmérő 6 m, de ha más méretekre van szükség, akkor is rendben van. És ehhez a kupolához, ha több lámpára van szüksége a kupola belsejében, akkor égboltokat készíthetünk, bármilyen kérés, csak tudassa velünk.

  

Az alábbiakban bemutatjuk a LED-csíkkal összeállított kupol fotót, melyet 7 színnel lehet megváltoztatni a visszahúzott szennyeződéssel.

  LED sáv a sátor belsejében

A felfújható Igloo alakú sátor felszerelhető LED-es lámpákhoz.

felfújható Igloo alakú sátor a LED világító színpontjaival, piros, narancssárga, zöld (osztott sárga zöld, standard zöld és tiszta zöld), kék és így tovább.

A könnyű, adalékolt vagy nem adalékolt szórószerek fénykibocsátó diódái szerint színes vagy színtelen, a fent említett különböző fénykibocsátó diódák színei színes, átlátszó, színtelen és átlátszó, színes és színtelen szétszóródásokra oszthatók. típusok. Szétszórt fénykibocsátó diódák és akár a fény.

LED alacsony feszültségű tápegységgel, tápfeszültség 6-24V között, a terméktől függően, így a nagyfeszültségű tápegység használatának aránya. Biztonságosabb energia, különösen a felfújható Igloo alakú sátorhoz.

Hot Tags: igloo alakú felfújható világító kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet