Fehér tömített felfújható Mini Cube House sátor

Termék részletek


Fehér tömített felfújható Mini Cube House sátor


Részlet:
Ez egy zárt felfújható kocka sátor, amelyet széles körben használnak hordozható stúdióként, barangolásos üzletként. Ez egy nagyon jó lehetőség propagandaként mind a beltéri, mind a kültéri reklámtevékenységhez. 1000D PVC ponyvás anyagból nagy hőhegesztéssel gyártjuk. egyszerűen beállítható a légszivattyúval, hogy felfújja és felfújva, néhány napig megtartsa az alakot, nem szükséges az elektromos áram, hogy folyamatosan felfújja.
Minden méretű szín, ablak és ajtó testreszabható, mint a követelmény. Ha bármilyen ötlete van, kérjük ossza meg velünk, örömmel dolgozunk veled.
Az alján rögzítik a D gyűrűket, így a sátort biztonságosan lehet megakadályozni.
A fotó alatt a sátor részletei.

D gyűrű az aljánsátorlapműanyag gyűrűk belül 

Mi vagyunk a gyár szakosodott, hogy a felfújható elemek Kínában több mint tíz éve. Jóak vagyunk a felfújható sátor, gubanc várak és vízi parkok játékok és egyedi gyártás is rendelkezésre áll. Minden méretű, színes, logó testreszabható az Ön követelmény.

Ez a fajta felfújható kupola sátor egyszerűen telepíthető és használható, csak csatlakoztatni kell a villamos energiát a csatlakozóval és a fúvógép működését. RGB LED-es lámpát lehet elhelyezni a felfújható kupola sátorban, ami a sátrat gyönyörűvé teszi. Ön is kinyomtathatja logóját vagy jelszavát a sátoron, ami könnyen látható.


Felfújható kupola sátor lehet díszíteni az esemény vagy a párt is képes nyomtatni egyedi logó a

reklám vagy promóciós termék.

Ha érdekel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel ajánljuk Önnek.

Hot Tags: fehér zárt felfújható mini kocka ház sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like