Fehér Párt felfújható Marquee Cube sátor

Termék részletek


Fehér Párt felfújható Marquee Cube sátor


Részlet:
Fehér felfújható kültéri party sátor esküvői rendezvényre
Méret: 32mx12mx6.5mH
Anyag: PVC anyag

Ez a fehér felfújható ponyva kifejezetten nagy párok számára készült, úgymint esküvő, karám vagy vacsora, és így tovább. A lejtő tetején a víz alig marad a tetején, így még az esőben is, nem lesz víz a tetején, ami a fehér felfújható sátrak összeomlásához vezethet.

Fehér felfújható nyílászáróinkat vevői igény szerint ablakokkal is előállíthatjuk. fehér felfújható sátor nagy méretű. Sok alkalomra alkalmas.

Leírás:

A megerősítést minden gyenge ponton végezzük, beleértve a közös részt, a kukoricát, a gömbölyű területet ... stb., Kettő vagy négyszeres öltésekkel a webbingekkel. Extra heveder megerősített szalag az összes stressz ponton és a belső paneleken a felfújható gumik tartóssága érdekében. Dupla varrás az egész egységben háromszoros varrással és a négyszögletes varrás az egység alján található kulcsterületeken a felfújható tartósság biztosítása érdekében.

Mi a minőség-ellenőrzés TWICE. Az első kerek ellenőrzés a termelésfelügyelő által a táblán egyszer felfújható kész, és mielőtt elküldi raktárba. Mielőtt elküldenénk az ügyfeleknek, a minőségellenőr felszállítja, hogy felfújja a második kerek ellenőrzést, hogy jó minőségű felfújható gumihulladékokat küldjön az ügyfeleknek.

A Safty légterelő szerkezetét minden levegő kilépő nyílásánál leállítjuk, hogy a levegő gyorsan leálljon, amikor az áramellátás megszűnik, hogy a játékosok biztonságossá váljanak.

A sátor mindkét mérete és színe megvásárolható ... Kiváló választékot kínál a szabadtéri és a beltéri használatra, mint például óriás rendezvénysátor, kiállítási sátor vagy pártpult és hirdetési sátor. Is tudunk csinálni, mint egy ügyfél design.


Hot Tags: fehér party felfújható markolat kocka sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like