Felfújható marquee kockafülke sátor

Termék részletek

Felfújható kockafülke sátor, hordozható felfújható garázssátor kiállításra.

Cikkszám: 0000000

Felfújható kilincs kockafülke sátor (IT-025)

Méret10mx10mx4m,testreszabható
Anyag1000D PVC ponyva vagy kiváló minőségű, megerősített 600D PVC bevonatú nylon, fotó digitális nyomtatás!
FúvókBiztosítson sokféle légfúvót a különböző országhasználathoz. Például 110V vagy 220V,50Hz vagy 60Hz és így tovább.
Tartozékok

Javítókészlet (beleértve a ragasztót, PVC anyagdarabokat, menettűket), kötelek, műanyag csapok, tároló- és használati utasítás, valamint egyéb szükséges.

Ez a fajta felfújható köbméter fülkében lehet használni a kültéri reklám, akkor nyomtassa ki a cég logóját, honlapján, szlogen, telefonszám és minden információt veled. Ez vonzó és kiemelkedő lesz. Ezeket lehet tenni a park, piactér, iskola, utca, carnie, stb Tudjuk előállítani őket attól függően, hogy a különböző design.

Az alábbiakban néhány részletes képet a felfújható kijelölő sátor:

Külső nézet:

Outside View Inflatable Marquee Cube Booth Tent

Belső nézet:

Inside View of Inflatable Marquee Cube Booth Tent

Cégprofil

Guangzhou Yolloy Kültéri Termék Co.,Ltd

Guangzhou Yolloy Outdoor Product Co.,Ltd egy professzionális gyártó felfújható termékek. Kiváló minőségű és biztonságos felfújható anyagokat gyártunk. Kínálunk széles felfújható, mint a felfújható kidobók, csúszdák, sátrak, promóciós felfújható, vízi játékok, sport játékok és így tovább. Termékeinket olyan világméretű országokba exportáltuk, mint Nagy-Britannia, Amerika, Mexikó, Ausztrália, Kanada, Franciaország, Szaúd-Arábia, Brazília, Dél-Afrika és így tovább.

Mi már élvezi a csillag hírnevét nyújtó minőségi termékek és szolgáltatások kereskedelmi, nem kereskedelmi, és non-profit ügynökségek szerte a világon. Kivételes minőséget, büszkeséget és gondoskodást fektetünk a gyártási folyamat minden lépésére.

Csak mondja el az ötletét, és együtt dolgozunk veled, hogy életre keltsük. Ha meg tudja álmodni, Guangzhou Yolloy Outdoor Product Co., Ltd. lehet, hogy ez a valóság.

Előnyeink

1) Úgy döntünk, sokkal erősebb anyag kereskedelmi minőségű, amely UV-kezelt, tűzgátló, vízálló, és átment SGS tanúsítványt. Nagyobb szakítószilárdságú. A hőmérséklet -20° C és 70° C között lehet. Tűzálló, vízálló és ólommentes, és átment a CE, EN, RoHS, SGS, ISO mellett, biztosítva a magas minőséget és a hosszú élettartamot.

2) Gazdag tapasztalattal rendelkezik abban, hogy a különböző felfújható sátrak, a tapasztalt és professzionális tervezők és a termelési személyzet tagjai már saját gyár, amely tudja, hogy a felfújható sátor, mint a kérések, és az Ön számára minőségi termék versenyképes áron, mi szigorúan betartják a minőség-ellenőrzés. Saját tulajdonú márka és független gyártó, kiváló minőségű és legjobb szolgáltatással, valamint versenyképes árokkal.

3) Mi vagyunk a professzionális gyártó felfújható sátor, a fő termékek: Felfújható sátor, felfújható reklám, felfújható víz játékok, felfújható játékok, felfújható kombó, felfújható kastély, felfújható kidobó, felfújható csúszda, felfújható szórakoztató város, felfújható sport játékok, felfújható dekoráció, felfújható modell és így tovább.

4) Felfújható sátor, felfújható kijelölő, légkúra, felfújható légkondém sátor alagúttal, felfújható sátor LED-es lámpával, felfújható mini sátor, felfújható félsátor, kiállítási sátor, felfújható levegő tető, felfújható játékok.

Az alábbiakban a felfújható party esküvői sátor kivitelezése olvasható:

Workmanship of Inflatable Marquee Cube Booth Tent

Hot Tags: felfújható kijelölő kockafülke sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet