Felfújható Cubic Concert Hall Sátor

Termék részletek


Felfújható Cubic Concert Hall Sátor


Részlet:
Méret: 10m x10m x4mH, egyéb ügyfélméret elfogadható.
Anyag: PVC ponyva vagy rip stop nylon

   

Hány levegőfúvó függ attól, hogy milyen nagy a sátor, Normál esetben 2db légfúvó 100sqm sátorhoz. Légfúvó mind CE, mind UL tanúsítvánnyal. A dugót is testreszabható

levegővel lezárt illeszkedő légszivattyú

levegővel nem lezárt illesztésű légfúvó

A felfújható köbös koncert sátor tökéletes a beltéri és kültéri rendezvények széles skálájához, ahol modern, professzionálisan márkázott struktúra szükséges a márka reklámozásához.

Minden egyes felfújható kocka koncert sátort tervezünk, és a munka nem túl nagy vagy kicsi. A felfújható köbös koncert sátort PVC ponyvás anyagok széles választékával gyártjuk, és 110v külső fúvókával felfújják, amelyek folyamatosan pumpálják a levegőt a sátor mindkét oldalán.

Kínálunk egy sor befejező, beleértve a síkképernyős és méhsejt falak, és bár fehér a legnépszerűbb színe tudjuk gyártani a sátor szinte bármilyen színben. Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre a sátor tervezésekor, beleértve az ajtókat és ablakokat, a szellőzőpanelek, az átlátszó falszakaszok, a csúszó bejárati ajtók és még sok más.

A házon belüli tervezői csapatunk az ügyfelekkel együttműködve olyan struktúrát hoz létre, amely megfelel a pontos követelményeknek, és mind a tervezési, mind a konzultációs szolgáltatásunk teljesen ingyenes. Minden sátor, a méretétől függetlenül, digitálisan nyomtatható a cég márkajelzésével a kívánt módon.

Hot Tags: felfújható kocka koncertterem sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet