Felfújható épületszerkezetek sátor ház készítéséhez

Termék részletek

Ezt a felfújható kockasátrat széles körben használják mindenféle területen, például partik, rendezvények, kiállítások, esküvők, raktárak stb.

Az eredeti kiviteli méret 20mLx15mWx4.5mH, de megváltoztathatjuk ügyfeleink méretét vagy további részleteit, ha speciális követelménye van a sátorra. Ez a sátor egy litván vásárló számára készült, és belsőépítésre használta, és különleges magasságigény, ezért a sátor végleges tervezési mérete 21mLx18mWx6.5mH (falmagassághoz), a felső magasság pedig kb. 8.7mH. Más méret testreszabható az Ön igényei szerint.

Az alábbiakban bemutatjuk ennek a felfújható épületszerkezetnek a 3D-s tervezetét:

3D design drafts of inflatable building structures tent

A felfújható rendezvénysátor kétrétegű és varrószerkezetű, sok légbevezetéssel rendelkezik, miután légfúvóval csatlakoztatta, a sátor felfújva, kb. 5-10 perc alatt kibontakozik, a sátor teljesen felállítható. Ott tépőzáras takaróval a cső külsején be lehet tenni a légcsövet, és teljesen letakarni, ha a sátor nem működik.

details of inflatable building structures tent

A felfújható partisátornak számos levegőnyílása van, és kiváló minőségű cipzárral és tépőzáras burkolattal van összekötve, felfújt után jól lezárható, kényelmesen és gyorsan, ha le kell ereszteni.

Munkásaink kettős öltést készítettek a cipzár oldalán és alján, hogy megerősítsék az oldalt és a végét.

Az alábbiakban bemutatjuk a ház felfújható sátorának részleteit:

details of inflatable building structures tent (2)


Válaszok a gyakran feltett kérdésekre, hogy időt takarítson mege.

K: Milyen garanciát adsz?

V: A felfújható sátrak több mint 2 évig használhatók. Ha sérült, a javításhoz használhatja a ragasztót és az anyagot. Minden felfújható sátorhoz csomagot küldünk.

K: Tervezhet speciálisan?

V: Igen, az Ön igényei szerint gyárthatjuk a sátrat, kérjük, küldje el nekünk a tervét, képét vagy vázlatát, és tájékoztassa a testreszabott méretet és mennyiséget

a megrendelni kívánt termékeket a legjobb áron kínáljuk.

K: Mi a helyzet a mérettel és a színnel? Kinyomtathatja a képet vagy a logót a termékekre?

V: A méret és a szín az Ön igényei szerint változtatható. Kinyomtathatjuk a képeket vagy logókat a termékekre, kérjük, ajánlja fel a képet AI vagy PDF vagy EPS fájlban. .

K: Szeretnék egy mintát? Tudna nekünk ingyen szolgáltatni?

V: Mivel a minta túl nagy a küldéshez, és nagy pénzösszegbe fog kerülni, ingyenes mintákat nem szállítunk. De mintaanyagot szállíthatunk, vagy elhelyezhet

próba megrendelés, hogy megnézzük a minőségünket a végső döntés előtt.

K: Milyen GG-t választhatunk?

V: A szállítás megoldható látva vagy légi úton. A szállítási költségeket a vevőnek kell megfizetnie. A légi szállítási költség sokkal magasabb, de a szállításhoz rövid időre van szükség, általában 5-7 napon belül. A tengeri szállítási költség alacsonyabb, ez' Sokkal gazdaságosabb a nagy felfújható cikkeknél, de nagyon hosszú időbe telik, mire az árut átveszi, és az ügyfélnek meg kell tennie az importálást

saját maguk által tett nyilatkozatot. A tengeri szállítási idő általában 15-30 nap vagy annál hosszabb, főleg a&# 39 hajószállítási menetrendjétől függ.

K: Hogyan javítsuk meg a felfújható anyagokat?

V: A kisebb vágások vagy defektek nem befolyásolják a teljesítményt, amikor a kijelző alatt felfújhatóak. A kijelző után könnyen megjavíthatók. Nagy károkért, gyárilag

javítási szolgáltatások érhetők el nagyon nominálisan.

Hot Tags: felfújható épületszerkezet sátor ház készítéséhez, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet