Big White Event felfújható Cube sátor

Termék részletek


Big White Event felfújható Cube sátor


Részlet:
Ez a nagy fehér felfújható köbös sátor a sokféle alkalomra alkalmazható, például nagy vacsorával, esküvői alkalmakkor, vagy nagy felfújható stadionként, hordozható sportcsarnokban, felfújható raktárakban és műhelyekben, stb.

Légsátor  levegő sátor fesztiválra

A nagy fehér felfújható köbös sátor számára az eredeti méret 50m x 20m, egy pedig 40m x 24m. Mindkét kivitel nagy méretű. De testre szabhatóak. És a kép, amit bemutatunk, egy sátor az ügyfelek méretével. Nagy fehér felfújható köbös sátor a fesztivál party renta számára nagyon alkalmas.

A Yolloy, a legjobb minőség, a szigorúan gyártási időkeret ellenőrzése és a rendkívül versenyképes árak a mi előnyünket, mint gyári gyártót, számos felfújható játékot gyártunk, beleértve a guggoló kastélyt, a csúszdát, a csúszdát és a felfújható vízi csúszdát, a Bouncy Slides, , akadályok, felfújható labirintus, alagutak, kosárlabda vagy labdarúgó játék ... stb más felfújható sport játék, felfújható modellek és rajzfilmek. Felfújható sátrak, promóciós íj és légtáncosok, karácsonyi termékek, reklámlabdák és groundballok. Üdvözöljük csatlakozzon hozzánk az üzlet fejlesztéséhez.

Teljes minőségellenőrzési rendszereket vezettünk be annak érdekében, hogy minőségi termékeket állítsunk elő, amelyek időben elérhető áron szállíthatók. Biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk megfelelni várakozásainknak, mint az OEM beszállítója. Válassza ki a caixin, Kiváló minőség és szolgáltatás + Időben szállított + versenyképes áron.


Hot Tags: nagy fehér esemény felfújható kocka sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet