Hirdetés Felfújható kiállítás Kockafülke sátor

Termék részletek

Hirdetés Felfújható kiállítás Kockafülke sátor

Felfújható kiállítási sátor nagyon nagy hatékony használati terület. Ez nagyon stabil beállítása után,ami állni hosszú ideig, nagyon tartós. Cube felfújható sátor alternatív szilárd ház, mint a nagyszabású kiállítások, vásárok, szabadtéri ideiglenes vagy hosszú távú kiállítások, road show, céges ünnepségek, sport-és szabadidős csarnok, raktár, és egyéb szabadtéri nagy tevékenységek, nem kell építeni vagy bérelni egy másik területen, pénzt takarít meg, és nagyon rugalmas és kényelmes.

Miután a tevékenységek,ez is nagyon egyszerű és könnyű összegyűjteni a sátrat egy nagyon kis része, nem veszi a nagy szárazföldi erőforrások,nagyon környezetvédelmi. Ez vízálló, nedvességálló, nap blokk és így tovább. Ha speciális igényekkel rendelkezik, tervezünk felfújható kockafülke sátrat is, mint például sportpálya, partyterem, gyár, raktár, termék promóció, szabadtéri nagy kiállítás, sportverseny, turizmus és szabadidő és egyéb ideiglenes tevékenységek.

Detailed képek reklám felfújható sátor:

Detailed pictures of advertising inflatable tent

Általános technológiai részletek felfújható sátrak:

1.BEST VARRÓGÉP

Segítségével a legjobb varrógépek kezelésére rendelt nylon szál mi kettős öltés az egész egység a legjobb kereskedelmi minőségű PVC ponyva anyag.

2.DUPLA VARRÁS MINDENHOL

Mindenhol dupla öltést csinálunk, az alsó stresszponton négyszeres varrással. Dupla varrás belül és dupla varrás kívül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a felfújható elég erős.

3.TARTÓS CIPZÁRAK

Minden felfújható alján erős cipzárt csinálunk. A cipzárak segítségével gyorsabban leeresztheti a felfújhatót. A cipzár felett van egy cipzár fedél, amely segít eloszlatni a cipzár stresszét.

4.BIZTONSÁGI FÚVÓCSŐ

A cső csatlakozik fúvó, speciálisan tervezünk egy fedelet a belső végén a cső,akkor csapkod fel, amikor fúvó, és csapkod le, ha áramkimaradás hirtelen, és a fúvó le, akkor megakadályozza a levegő kiáramlását, és védi az embereket belül.

5.D GYŰRŰK RÖGZÍTÉSHEZ

Minden termék vastag D gyűrűkkel vagy körgyűrűkkel rögzíti a felfújhatót. Elég stabilsá teszi a felfújhatót.

Mi már mindenféle felfújható sátor és különböző alakú, testreszabott szolgáltatások elfogadhatók.

Az alábbiakban több különböző stílusú felfújható sátor közül lehet választani:

more different style inflatable tent

more different style inflatable tent (2)

Hot Tags: reklám felfújható kiállítás kocka stand sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet