8m felfújható disco sátor

Termék részletek

8m felfújható disco sátor


Részlet:

A 8 méteres felfújható diszkátor sátrához kereskedelmi minőségű PVC ponyvát készítettünk, amely nagy tartósságot, UV-ellenállást, tűzálló, vízálló és NO Leadot eredményez. És ezt a CE & EN71 szerint végezzük. Mindenhol dupla öltést és négyszeres öltést helyezünk el az alsó ponton. Erõs cipzárt használunk, és a cipzáron kívül egy cipzár fedõ védelmet nyújt. És a levegőcsövön kívül a szárnyat is befedjük, a szárny lassíthatja a levegőt, ha hirtelen leáll. Még többet is megcsinálunk.

Alkalmazások:

  Ez a felfújható csúszka használható házban, kertben, nyilvános helyen, szállodában, születésnapi partiban, iskolában, szórakoztató parkban, óvodában, fesztivál tevékenységben, reklámban, promócióban, kölcsönzésben stb.

Miért választott minket?

1, versenyképes ár: magas színvonalú termékek legmegfelelőbb árat kínálnak.

2, Garantált Kiváló Minőség: Értékeljük termékeinket, CSAK kiváló minőségű termékeket kínálunk.

3, elégedett értékesítés utáni szolgáltatás: A felfújható gumiabroncsunk több mint 3 évig használható. Ha megsérült, használhatja a ragasztót és az anyagot a javításhoz.

4, elégedett ügyfél-tapasztalat: az ügyfél tapasztalata az, amit nagyon értékeljük. A tanácsadással nem csak a valóban megbecsüljük, hanem a "Meglepetés-kedvezmény" is!

5, gyors szállítás: Megpróbáljuk a lehető legjobban, hogy segítsen neked szállítás az árut, amint tudunk.

6, Customer Made és OEM elérhető.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most minőségi, tartós és olcsó 8 méteres felfújható disco sátort kínál eladásra a professzionális és termelő gyárból. A szigorú minőségellenőrzési és irányítási rendszer mellett garantálhatjuk Önnek a termékek kiváló minőségét és jó teljesítményét.
Hot Tags: 8m felfújható disco sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet