Frissítés felfújható festőszoba

Termék részletek
Ami a felfújható festőszoba jön a szűrő rendszerek. Az aktív szénszűrők a munkaállomáson belül ipari szabványnak és teljes mértékben szervizelhetők, mindössze percekig tartanak a cseréjükhöz. Mivel minden műhely egyedi gyártású, tudjuk, hogy az ideális méret, hogy megfeleljen az Adott specialitás, csak kérni.
 
A moile felfújható autófestő szoba tiszta és biztonságos környezetet biztosít a mobil javítóműhelyek és a környezetvédelmi. ez nagyon kényelmes a használatra, csak 10mins lehet beállítani a munkaállomás. és nagyon könnyen hordozható az autó után leeresztett.


A frissítés felfújható festőszoba,tettünk az összes légcső keret légmentes szerkezetű, ha felfújja, a levegő cső keret lehet tartani több napig. Ez azt jelenti, hogy nem kell a hatalom, hogy felfújja azt minden alkalommal, amikor használja. És ez teszi kényelmesebbé, ha használja. Úgy gondolja? Az anyag használtunk PVC ponyva, amely háló megerősített belül és mindkét oldalán PVC bevonattal. Ez vízálló, UV-álló, égésgátló és tartós. És mi is gyártani szerint EC & UL szabvány .

 
Az alábbiakban néhány tervezési rajz az Ön referencia az alábbiak szerint:inflatable painting room

A méret testreszabható is, ha bármilyen saját ötleteit, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi szívesen kínál önnek. Szeretettel várjuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk itt.
Hot Tags: upgrade felfújható festőszoba, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet