Szódás homokszóró felfújható sátrak

Termék részletek

Ami ezt a felfújható autósátrat illeti, szódarobbantó sátrakhoz is felhasználják. Mi a fene a szódarobbantás !? Nos, a szódabefúvás hasonló a homokfúváshoz, csak a szódabikarbónát használják homok helyett. Ezt a szódabefúvási eljárást használják a régebbi járművek festékének és rozsdájának eltávolítására, amelyeket gyakran helyreállítanak. A szódafúvatás sok más festékeltávolítási vagy tisztítási eljáráshoz is használható.

EzFelfújhatóA Homokfúvó sátrat úgy tervezték, hogy helyről helyre költözzön. Ez ideális ahhoz, hogy az ügyfélhez forduljon, ahelyett, hogy az ügyfél hozzád jönne. Az első és hátsó bejárat megkönnyíti a járművek és a kis hajók bejutását.

Felfújható robbantási sátrak referenciáért.
inflatable auto repair shelter
Testreszabott lehet elérhető. Ilyenek például az oldalsó tiszta ablakok, a kipufogónyílások stb. Van valami ötlete a sátorról, amelyet szeretne? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, mi elkészítjük a tökéletes sátrat.


A termék előnyei:
* Nagyon tartósak, ezért nem kell attól tartania, hogy megsérülnek, miközben pakol és kicsomagol.


* Könnyű felfújni és leereszteni, és a csomagban található elektromos fúvóknak köszönhetően ez nem tart tovább néhány percnél.


* Teljesen testreszabható céglogókkal és színekkel.


* Elég nagy ahhoz, hogy a legnagyobb hazai autó könnyedén elférjen benne


* Olcsó a működtetéshez - csak az elektromos fúvókák áramforrására van szükség.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most professzionális és produktív gyárában minőségi, tartós és olcsó szódahomokszóró felfújható sátrakat kínál Önnek. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.

Hot Tags: szóda homokszóró felfújható sátrak, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet