Mobil felfújható carcoon munkaállomás autó sátor

Termék részletek

A Drive-in hordozható felfújható munkaállomás nagy volumenű alacsony nyomású technológián alapul. Felállítás és leszedés percek alatt elvégezhető. A' nagyon gazdaságos és gyakorlatilag bárhol használható.


A Standard méretű 8mLx4mx3mH munkaállomás ideális termék a mobil javítók számára. A legtöbb méretű autóhoz és terepjáróhoz illik. Szigetelő kamrára is alkalmas járművek burkolataihoz, ablakok színezéséhez stb.


Itt található felfújható autósátrunk 3D-s rajza.
infatable car workstations

A felfújható festő munkaállomás kialakítása egyedülálló. Ez kielégíti azok igényelt igényeit és elvárásait, akik szeretnék használni őket. Átlátszó és vízállóvá tette, hogy tartósak legyenek. Könnyű, mobil és hordozható. Alakja és mérete sokféle felhasználásra alkalmas.

Az autó sátor színe külön költség nélkül testreszabható. Van saját ideális színe? Az alábbiakban ugyanaz a modell látható, különböző színekben.
Inflatable Portable Spray Room

A mi szolgáltatásunk:

1.Amint megkaptuk, válaszolunk a levélre.
2.A Skype és a telefon 24 órán keresztül nyitva áll az Ön igényei szerint.
3.Nyomon követjük az utószolgálatát, ha valami nem elégedett, kérem, tudassa velem. Mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és megoldja a problémát.
4. 24 órás Infatuation&erősítő; A levegőszivárgás elkerülése érdekében az egyes termékek deflációs tesztje.
5.Szállítás előtt személyesen átvizsgáljuk, kipróbáljuk és megtapasztaljuk.


Testreszabott lehet elfogadható , bármilyen különleges követelmény , kérjük lépjen kapcsolatba velünk.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most professzionális és produktív gyárából kínál minőségi, tartós és olcsó mobil felfújható carcoon munkaállomás autó sátrat. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.

Hot Tags: mobil felfújható carcoon munkaállomás autó sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like