Mobil felfújható autómosó sátor lombkorona

Termék részletek

A felfújható autó sátor kifejezetten egy mobil autógarázs, akkor használja, mint egy mobil autó karbantartó állomás, vagy spray-festék autók belsejében. Vagy egyszerűen csak használja, mint egy autó menedéket és autómosás.


Vízálló és könnyen beállítható. Nem számít, mit használ, nagyon kényelmes. A testreszabott elfogadható, beleértve a méretet, az alakot, a színt és az embléma hozzáadását.

Küldünk Önnek 3D-s rajz a sátor a csekket, mielőtt termelő, így van egy ötlete a termék volna.3D design drawing of mobile inflatable car wash tent canopy


Miután elkészült, minden sátrat tesztelünk, és küldünk néhány kész képet vagy videót a csekkedhez a szállítás előtt. Az biztos, hogy 100% jó és jó minőségű sátrat kapsz tőlünk.end-products of Mobile inflatable car wash tent canopy


A mennyezeten 2 tiszta, zárt tetőablak és 4 tiszta, zárt ablak található mindkét oldalon, hogy a napfény bejutjon a felfújható autómosó sátorba.

Az anyagok a padló által kereskedelmi minőségű PVC ponyva, ez nehezebb anyag, és a padló van rögzítve a sátorban,hogy egyszerű ajak szélén (5cm magas), hogy rögzítse a vizet. D-gyűrűk a hosszú out-oldalán sátor minden 1 méter a tetején, hogy kösse le, ha a szél és a D-gyűrűk hosszú oldalán sátor minden 1 méter akasztani fények.details of mobile inflatable car wash tent canopy


Már termelő mindenféle felfújható autómosó sátor lombkorona,ha szüksége van a jobb anyag, és szeretné, hogy tartósabb és vízálló, mi is lehet, hogy a felfújható garázs kereskedelmi minőségű PVC Ponyva vagy légmentesszerkezetben az Ön számára.

more related style of inflatable car tents


Gyik

K: Ön gyári vagy kereskedelmi vállalat?

A: Mindketten azok vagyunk.


K: Meg tudod változtatni a méretet és a színt az eredeti alapján?

A: Igen, a felfújható termékek testreszabható az Ön igényeinek megfelelően. OEM / ODM melegen üdvözölte.


K: Mi az anyag?

V: Van PVC, PVC Ponyv, Oxford Cloth vagy testreszabott .


K: Ki tudja nyomtatni a képemet vagy logómat a termékekre?

A: Igen, ki tudjuk nyomtatni a képeket vagy logót.


K: Mit tartalmaznak a termékek?

A: Ez magában foglalja a felfújható egység, CE vagy UL jóváhagyott fúvó, javítókészlet, utasítás, stb


K: Hogyan tudjuk telepíteni a felfújható?

A: Nagyon könnyű telepíteni. Készítse elő a földet, nyissa ki a csomagokat a felfújható és a levegő fúvó, bontsa ki a felfújható, majd csatlakoztassa a levegő fúvó felfújható, kapcsolja be a villamos felfújni.


K: Mennyi ideig fog tartani, hogy ezek közül bármelyik felfújható, ha nincs raktáron?

V: A rendszeres gyártási idő általában 10-15 munkanapot vesz igénybe, ez a stílustól, a mérettől és a szerkezettől függ.


K: Hogyan tisztítsam a felfújható?

A: Csak használjon szappant és vizet. Ne használjon semmilyen oldószert.

Hot Tags: mobil felfújható autómosó sátor lombkorona, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like