Mobil felfújható garázs részletező sátor

Termék részletek

Felfújható garázs sátor kifejezetten egy mobil garázs,akkor használja, mint egy mobil autó karbantartó állomás, vagy spray-festék autók belsejében. Vagy egyszerűen csak használja, mint egy autó menedéket. Ez könnyen létre, és leereszteni. A felfújható menedék sátor készült mobil részletező. Percek alatt beindul. Az inflációs idő mindössze néhány perc lesz, és gyorsan fut bármilyen időjárási körülmények között.

Felfújható sátraink különböző célokra használhatók, mint például a nagykereskedelem, az autófestés és még sok más. Testreszabott szolgáltatások elfogadhatóak, mi áll rendelkezésre a különböző minták, méretek, színes ect. Lehet kapni ezeket a felfújható fülkék, mint egy az Ön szüksége van.

Előállítása előtt 3D-s tervezési tervezeteket kínálunk a csekkhez, így tudni tudja, hogy mit akar.

3D design drafts of inflatable garage tent

Már termelő ez a felfújható sátor autó javítás, és jó visszajelzést ügyfeleink, a következő visszajelzések zöld & fehér színű.

Ami a szállítási csomagot illeti, kényesen állunk ki arra, hogy professzionális csomagolási szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Minden autó spray festék sátor,használtunk puha szőnyegek belső csomagolás, vízálló erős PVC táskák másodlagos védelem és átlátszó PE filmek külső csomagolás, annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az autó festék sátor nem sérül a szállítás során. Minden csomag a felfújható autósátor pontos képével és rendelési számával van elcsatolva a könnyű besorolás érdekében. Akkor is, ha azt szeretnénk, adjunk hozzá fa raklap, ha a csomag elfogadható.

feedback in green & white color of inflatable car detailing tent

A felfújható autósátor egy ideiglenes munkaállomás, amely magas szintű teljesítményt és biztonságot tart fenn egyszerre kiváló minőségű anyaggal és építéssel. Ezek a sátrak állnak rendelkezésre a különböző színek, mint a narancs, szürke, fehér, ragasztó, kék és még sok más. Felfújható festék fülkék mobil, hordozható és tartós termékek, amelyek környezetbarát az Ön számára. Ez ad ön luxus beállítása, hogy bárhol és bármilyen időjárási körülmények között.

Különböző színű ez a készlet felfújható autó részletező sátor:

different color of inflatable car detailing tent

A mi termelés e felfújható autógarázs sátor, ez által kereskedelmi minőségű PVC Tarpaulin + Clear PVC, ez vízálló, UV-ellenálló, égésgátló és magas tartós, minden anyag megfelelaszabványnak CE, FDA, ROHS ect., ez nem probléma, hogy 3-5 év.

Minden anyag vágott auto-vágó gép, nem kézzel vágott, mint a többi szállító, amely győződjön meg róla, az anyag vágott pontos méretű és kevesebb anyaghulladék, ez is tudja tartani a varrás vagy hegesztési vonal megy abszolút egyenes a termelés során.

Ez a felfújható automatikus javítás felfújható sátor varrás szerkezet, minden varrás felfújható termékek készülnek nagy pontosságú varrógépek és egyedi 12 egy vízálló nylon szálak. Kettős varrást használunk mind a termékbelsejében, mind azon kívül, és négyszeres varrást az erőbetöltési alsóhoz. Minden sarokban és kapcsolatban vannak erősítő pántok, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék elég biztonságos, a hossza minden egyes varrótű 3mm-8mm.

Minden felfújható termék d alakú vagy kerek fém gyűrűhorgonyokkal van kialakítva, hogy a telepítés egyszerű és szilárd legyen az erős szél és a különböző helyek állapotában.

Az alábbiakban néhány részletet a mi kivitelezés:

Workmanship of inflatable car tent

Hot Tags: mobil felfújható garázs részletező sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like