Felfújható Spray Booth autó sátor

Termék részletek

Részletek


Erről a felfújható autó sátor, használtuk az anyag kereskedelmi minőségű PVC tarpaulin, ez az egyik legerősebb anyag a világon, ez UV-álló, UV-álló, tűzálló. Ezt fel lehet használni, mint a mobil autógarázs, autó spray műhely, auto autó javítás sátor, autómosó sátor, stb, könnyen felállítható, így annyira népszerű a mindennapi életben.

 

A termelés a felfújható spray stand, van professzionális tervező csapat, mi teszi a termékeket az Ön igényeinek megfelelően, ,, mint a méret, szín, stb, a termelés előtt, akkor teszi a 3D-s tervezési tervezetek az ellenőrzés előtt termelő, ha bármely része nem teljesült, meg fogjuk változtatni a tervezetet az Ön számára, amíg nem elégedett, így bízhat cégünk és a minőség ,a következőkben a felfújható autós munkaállomás 3D-s tervezési sorsolása:

3D design of  inflatable spray booth car tent

 

Az alábbiakban kész képek automatikus javítás felfújható sátor:

finished pictures of  inflatable spray booth car tent

 

A felfújható spray stand autó sátor,mi hozzanak létre egy csövet, hogy adja meg a levegő friss és egy másik ablak, hogy megszabaduljon a festék füst. A friss levegő bejut ebből a részből, és a csőből bejut, és sok fűzőlyuk van a belső csövön, hogy biztosítsa a levegő tisztát. Festék füst megszabadulni az ablakból,ez a szén-szűrő, hogy biztosítsa, hogy megszabaduljon a festék füst.


Részletes képek a felfújható autó javítás sátor az alábbiak szerint:

Details of inflatable spray booth car tent

 

Két ajtó mindkét oldalon, az ajtó záró a cipzár, és feltekerhető a kötelet, amikor dolgoznak, mi is, hogy néhány D-gyűrűk az alján, és a mérkőzés kötelek az Ön számára, hogy döntetlen a nagyobb stabilitást. Hátsó ajtó extra anyag körül az ajtókeret, hogy kiterjesszék a pótkocsi ajtaját, és tépőzáras a pótkocsi, mint egy alagút megy be a pótkocsi.

 

Az alábbiakban a részleteket a mobil felfújható autó részletező sátor:

Details of inflatable spray booth car tent (2)

 

Az ügyfél visszajelzései felfújható sátorról autójavításhoz:

client's feedback of inflatable spray booth car tent


Hot Tags: felfújható spray stand autó sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like