felfújható garázs

Termék részletek

felfújható autóház garázs is széles körben használják felfújható verseny show sátor, felfújható autó sátor, felfújható rendezvény sátor, felfújható reklám sátor, felfújható sport sátor, felfújható kiállítási sátor, felfújható esküvői sátor, felfújható raktári sátor, pihenőszoba sátor és így tovább.


Az alábbiakban néhány képet osztunk meg ügyfeleinktől, és ügyfeleink autóverseny-kiállításra használják, remekül mutatva, nem'
Inflatable racing show tent


Előnyünk:
1, Több mint 10 tapasztalat a felfújható iparban
2, Gyártó és gyári közvetlen ár
3. A kis MOQ üdvözlendő


Figyelem

(1) Tartsa tisztán a munkaterületet. A rendetlen területek sérüléseket okoznak.

(2) Könnyű összeszerelni, ha a szerelési kézikönyvünk szerint. A nem megfelelő összeszerelés szükségtelen hibákat okozhat.

(3) Legyen tisztában a lehetséges szeles viszonyokkal; rögzítse az alapot betonba, ha ez bekövetkezhet. Hurrikán közben távolítsa el a fedelet.

(4) Tisztítsa meg időben a havat, és ne hagyja, hogy a hó hosszabb ideig üljön.

(5) Legyen óvatos az áram- és hőforrásokkal szemben. Ne tartson hőforrásokat a ponyva közelében. Ne tegye ki nyílt lángnak.


Az egyedi gyártás elérhető. Ilyen például a méret, szín, logó és így tovább. Ha érdekli, kérjük, adja meg a kívánt méretet, és szeretnénk segíteni a megfelelő felfújható garázs megtalálásában.

Hot Tags: felfújható garázs garázs, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like