mobil Felfújható autóbeálló

Termék részletek

Ez a felfújható kocsibeálló légzáró szerkezet, ezért a felfújásához légszivattyúra van szükség, miután felfújta, sok napig képes megtartani a felfújható alakot, nem kell a légszivattyú állandóan felfújni. Az anyagot PVC ponyvával használtuk, amelynek hálója megerősített és mindkét oldala PVC bevonatú. Vízálló, UV-álló, égésgátló és nagyon tartós. És az EC&erősítője szerint is gyártjuk; UL szabvány.


Az alábbiakban ugyanaz a modell látható, különböző színekben:

2019-11-04-16-55-146

És az oldalfal nagy, tiszta ablakokkal, hogy a nappali fény bejöjjön a szobába. Világos, ha bent dolgozol. Beállítása és csomagolása is egyszerű. Tehát, ha az egységre többnyire állandó jelleggel van szükség, és alkalmanként egy helyre szállítják. A felfújható sátor a jó chioce lesz.


Az alábbiakban néhány kérdést érdekelhet.

K: Hogyan lehet felfújni egy felfújható sátrat?

V: A mellékelt elektromos fúvóval / szivattyúval felfújható. A sátor felfújása általában 3–30 percet vesz igénybe, a kiviteltől függően.

K: Használhatunk felfújható autósátrat szélben?

V: Igen, maga a sátor általában nehéz stabilan állni, D-gyűrűket készítünk és kötéleket kötünk össze, hogy megköthesse a nagyobb stabilitás érdekében. A stabilitás növelése érdekében homokzsákokat vagy vízi zsákokat is használhat. Használja azonban a tényleges jelenettől függően.

K: Készíthet logó nyomtatással?

V: Igen. A mennyiségtől, a nyomtatás színétől és méretétől függően ingyen vagy felár ellenében vehető igénybe. Nagy felbontású grafikákat küldhet nekünk JPG, PDF vagy PSD formátumban.

K: Küldhet nekem tervrajzot, hogy megerősítsem a gyártás előtt?

V: Igen. A megrendelés leadása után felhasználhatjuk egyedi követelményeit egy tervrajz elkészítéséhez, és a megerősítést követően megkezdjük a gyártást.

Szállítási lehetőségek:

1. FedEx / DHL / UPS / EMS, háztól házig;

2. Légi úton vagy tengeri úton, ha nagy méretű, repülőtér / kikötő befogadó;

3. Az ügyfelek megadják a szállítmányozókat vagy az alkuképes szállítási módokat!


A felfújható sátor lehetőséget kínál arra, hogy rengeteg költséget takarítson meg, másrészt pedig hordozható menedéket kínál menet közben, amely teljesen nem veszélyes, és széles választékban áll rendelkezésre az Ön alapvető szükségleteinek és kapacitásának megfelelően. Nem kell sátrat bérelnie és lefoglalnia bármely rendezvénytervezőtől vagy lakberendezőtől, ha saját és legjobb felfújható sátor van magánál.

Hot Tags: mobil Felfújható autóbeálló, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet