Felfújható autó spary Booth Műhely sátor

Termék részletek

A felfújható műhelysátor választéka bárhová is beviheti a helymegoldásokat a hozzáértő mobil technikusok vagy szervizszemélyzet, a mobil terepi szolgáltatások és a félkatonai követelmények számára tervezték. A munkaállomások választéka, hogy a szabadban történő munkavégzés igényét védett, biztonságos és ellenőrzött környezetben kell dolgozni. Úgy tervezték őket, hogy megvédjék a szervizt és a járművet, vagy a munkadarabját az esőtől, a naptól és a portól, miközben a helyszínen végzik a munkáját.


Az alábbiakban részletesebben képek a felfújható autó spary Booth az Ön referencia.

 
Egy gombnyomással percek alatt. Segítségével levegő támogatást, állítsa be az idő gyors, és nincs szükség nehézkes pólusok vagy káros földi tét. A csomagolási idő is gyors. Egy tapasztalt technikus tud létrehozni egy Shelter kevesebb, mint öt perc. A csomagolás körülbelül 10 percet vesz igénybe.

Az alábbiakban több fotó a ref. ha szüksége van bármilyen hasonló inflatabe menedéket sátor, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a részletekért.
inflatable workstation tent

Garancia:
1, Teszteljük minden felfújható festék fülkében 3 napig, hogy biztosítsák a labdát varrt pontosan jól.
2, Mi biztosítja az anyag darabokat és ragasztót javítás esetén
3, Mi végigvezeti Önt, hogy javítsa ki a terméket az egész élettartam.
4, A minőségi garanciális időszak 2 év.

  

YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártók és beszállítók, most hozza meg a minőségi, tartós és olcsó felfújható autó védve stand műhely sátor eladó a szakmai és termelő gyár. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: felfújható autó védve stand műhely sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet