Felfújható autófestő fülke

Termék részletek

Ha nincs helye festésre, akkor a' nem engedheti meg magának a hagyományos permetező kemencét, vagy SMART javításokat kell végeznie. A YOLLOY felfújható autófesték fülke a legjobb választás az Ön számára!


A felfújható autófesték fülke ideális a mobil javítóműhelyek számára, tiszta, jól szellőző munkakörnyezetet biztosít, időjárási korlátoktól mentesen, és ami a legfontosabb: védi a környezetet a káros emissziótól.Szintén alkalmas szigetelő kamrára ablaktáblák vagy járművek burkolataihoz. A felfújható autófesték fülke effekt mozgatható festékfülke, amely levegőellátó egységet és ipari szabványos szűrőanyagot használ mind a bemeneten, mind a kipufogón. Testreszabott is elfogadható. Ha bármilyen méretre vonatkozó követelmény van, színes és logó nyomtatás, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.


Folyó jelzik az aktív szén telepítésének helyét.
Inflatable paint workstation
testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen követelmény a méret, a szín és a logó nyomtatásával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

A mi szolgáltatásunk:
1. Válaszolunk Önnek, amint megkaptuk.
2. A Skype és a telefon 24 órán keresztül nyitva áll az Ön igényei szerint.
3. Nyomon követjük az utószolgálatot, ha valami nem felel meg' ne legyen elégedett, kérem, tudassa velem. Mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és megoldja a problémát.
4. A szállítás előtt személyesen megvizsgáljuk, kipróbáljuk és megtapasztaljuk.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító most professzionális és produktív gyárából minőségi, tartós és olcsó felfújható autófestő munkaállomás fülkés sátrat kínál Önnek. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.

Hot Tags: Felfújható autófesték fülke, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like