hordozható felfújható autógarázs

Termék részletek

A hordozható felfújható autógarázshoz nincs szükség minden olyan darabra, amelyre a hagyományos fülkéknek szüksége van. Ezek a felfújható fülkék állhatnak, mint egy fal, kioszk vagy háttér. A meglévő fülkékhez is hozzáadhatók, hogy a kijelző további különleges érintést biztosítson.


Ezen felfújható autógarázs gyártásához használt anyagok könnyűek, így minden ember könnyedén áthelyezheti egyik helyről a másikra, anélkül, hogy bármilyen anyagfeszültség megsemmisülne.

Az alábbiakban bemutatjuk a felfújható autó sátor 3D tervrajzát, amely reményként szolgál, remélem, hogy ez egyértelműbbé teszi ezt a modellt.


Néhány felfújható festősátor áttetsző tetővel is rendelkezik, így a fény belülről áramolhat, és gátolja a belső hőfelhalmozódást. Ezek a fülkék nagyon környezetbarátak és megtakarító megoldást jelentenek a mindenkinek szükséges helyre. Néhány fülkében lehetőség van a kezelésre és tiszta szűrőkkel is.

Következik a felfújható sátor, amelynek tiszta ablakai vannak a tetőn és az oldalakon.


Van egy ideális koncepció felfújható autósátorához? Ha igen, nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk együttműködik Önnel egy kivételes, az Ön igényeinek megfelelő felfújható sátor szállítása érdekében.

A felfújható felfújható autó sátor jellemzői:

1,)Nagyon tartósak, ezért nem kell aggódnia, hogy használat közben megsérülnek.

2,)Könnyen felfújható és leereszthető, és a csomagban található elektromos fúvóknak köszönhetően ez nem tart tovább néhány percnél.

3,)Teljesen testreszabható vállalati logókkal és színekkel.

4,)Elég nagy ahhoz, hogy a legnagyobb hazai autó könnyedén elférjen benne

5,)Olcsó üzemeltetéshez - csak az elektromos fúvókák áramforrására van szükség.
Hot Tags: hordozható felfújható autógarázs, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like