felfújható robbantási és autós festés Sátor

Termék részletek

Ha használt felfújható sátor, mint egy sada homok robbantási és autó spary, akkor csatlakoztassa a mi dupla-szolgáltatás fúvó. (Az egyik oldal a belégzéshez, a másik a fújáshoz.) Amikor a sátorban dolgozol, a füst kijön a csőnél fogva.


Ez a sátor általában használják, mint a szóda homok robbantási sátrak és autó spray sátor. Van egy légcső a sátor tetején, akkor vágja néhány nyílás rajta. Ha azt szeretnénk használni, mint egy automatikus javítás sátor,akkor contect a légkondicionáló vele. A hideg levegő áramlását a cső, a nyílásokon keresztül,majd terjed át a sátorban.


Itt néhány részletet képek a felfújható festmény Sátrak.

Ha további információra van szüksége a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. A testre szabott lehet elfogadható. Bármilyen különleges követelmény, isten hozott itt.

Felfújható sátor Jellemzők:
1,)Ezek rendkívül tartós, így nem kell aggódnia, hogy egyre sérült, miközben használja.

2,)Ez könnyen felfújt és leereszteni, és hála az elektromos fúvók, hogy jön benne a csomag, ez nem tart tovább, mint egy pár percig.

3,)Teljes mértékben testre szabható a vállalati logókkal és színekkel.

4,)Elég nagy ahhoz, hogy könnyedén befogadja a legnagyobb hazai autót

5,)Olcsó futtatni, minden, ami szükséges egy áramforrás az elektromos fúvók.


A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító most minőségi, tartós és olcsó felfújható robbantási és autófestési sátrat kínál professzionális és termelékeny gyárából. Szigorú minőségellenőrzési és -kezelési rendszer mellett biztosíthatjuk Önnek a termékek magas minőségét és jó teljesítményét.

Hot Tags: felfújható robbantási és autófestés sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like