Felfújható gépjármű-jégeső javító sátor

Termék részletek

Ez egy mobil kétrétegű alagút sátor, amely speciálisan mobil ideiglenes autójavításra készült, és garázsokhoz, raktárakhoz, sürgősségi munkaállomásokhoz és így tovább. Körülbelül 15 perc alatt gyorsan és egyszerűen beállítható. A befejezett munkák után leeresztheti és kis csomagolásba csomagolhatja. Ha mégis szüksége lenne rá, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és mi a tökéleteset kínáljuk a projektjének megfelelőnek.

Itt kérjük, olvassa el a kész felfújható autóipari jégeső sátrának néhány részletét

Erős rögzítő D-gyűrű

mindkét oldali függönyajtó

egyedi ajtó

Bent a sátorban

inside view


Egy másik kész felfújható javító sátor, különböző színű

inflatable repair tent

GYIK

K: Mennyire lenne tartós és tartós ekkora sátor?

V: Ha helyesen használja. A PVC ponyvában lévő sátor 3-5 évig tarthat. 2 év garancia. Az oxfordi sátor 1-2 évig tarthat. Fél év garancia.

K: Mennyire könnyű beállítani?

V: Miután lesimította a sátrat, és csatlakoztatta azt és a fúvót, annak felállítása csak körülbelül 10 percet igényel. Sok erős és sima cipzárt készítettünk a sátoron, gyorsabban leeresztjük.

K: az anyag könnyen javítható, ha a sátor kilyukad vagy elszakad? Van patch készlet?

V: Az általunk használt anyag kereskedelmi minőségű PVC ponyva, hálóval erősített, és mindkét oldala PVC bevonatú. A lánc és vetülék szakítószilárdsága 306,5N, illetve 2603N. Ha helyesen használja, akkor nem könnyen törik össze. De ha a sátor kilyukad vagy elszakad, akkor a javító készletet és ragasztót használhatja a javításhoz. A' nagyon egyszerű. És a javítási anyagokat és az utasításokat, amelyeket biztosítunk Önnek.

Az egyedi készítés elérhető. Ilyen például a méret, a szín és a logó stb. Ha vázlata és képe van, kérjük, küldje el nekünk.

A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most professzionális és produktív gyárában minőségi, tartós és olcsó felfújható gépjármű-jégeső-javító sátrat kínál Önnek. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.

Hot Tags: felfújható gépjármű-jégeső javító sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet