Felfújható automatikus szódás homokszóró sátor

Termék részletek

A felfújható szóda homokszóró sátrat kifejezetten mobil autós garázsnak tervezték, használhatja mobil autó karbantartó állomásként, vagy spray-festékként a belső autók számára. Vagy egyszerűen csak használja autómenhelyként. Könnyű beállítani és leereszteni.

1. Felfújható menedékes sátrunk mobil részletek számára készült. Pár perc alatt feláll. Csak néhány perces felfújási idővel gyorsan és gyorsan tudsz dolgozni bármilyen időjárási körülmények között.

2. Egy felfújható garázzsal nem nyert' nem veszíti el szónapokat eső, hó vagy szél miatt. A meleg és napsütéses napokon árnyékot is ad. Amíg versenytársaid rossz időjárás miatt otthon vannak, akkor is kint leszel a munkában.

3. Egyéni ajtó közvetlenül a munkagéphez csatlakozik, így könnyen hozzáférhet szerszámaihoz. További lehetőségek közé tartoznak az ablakok, a homokzsáktartók és a sátor külső oldalán található szalagcímek.


A Fllowing a 3D-s tervrajz az Ön számára.
Inflatable Soda Sand Blasting Tent
Inflatable Auto Car Tent
A testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen követelménye van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Vagy ha van vázlata és néhány különleges ötlete, megoszthatja velünk is, szeretnénk veled dolgozni a tökéletes felfújható tárgyakért.
Az alábbiakban további, általunk készített különböző színű fotók találhatók.Inflatable Auto Tent
Hot Tags: felfújható automatikus szóda homokszóró sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like