Felfújható munkaállomás / légmentesen felfújható Spray Booth sátor

Termék részletek

Ezt a felfújható munkaállomás sátrat autójavító műhelyhez, autójavító szervizhez, permetezőfülkéhez, autószervizhez stb.


A felfújható autó sátor légzáró szerkezetű. Miután felfújta a levegőt, a mai napig bent lehet tartani. 100% -ban vízálló. És az oldalfal tiszta, hogy a nappali fény bejöjjön a szobába. Világos, ha bent dolgozol. Könnyű beállítani és csomagolni. Tehát, ha az egységre többnyire állandó jellegű, és alkalmanként egy helyre kell szállítani. Ez nagyon megfelel Önnek.


Következik a másik példa, amelyet korábban készítettünk.
3D tervrajz:
Spray Booth Tent

Kész gyártás az alábbiak szerint:
Inflatable Spray Tent


A testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen méretre, színre és logóra vonatkozó követelmény van, kérjük, tanácsot adjon nekünk. Vagy ha van vázlata és valami különleges ötlete, akkor is megoszthatja velünk, szeretnénk veled dolgozni a tökéletes autósátor érdekében.


Az áramló modellek ugyanazok a modellek, különböző színűek:inflatable workshop tent


Miért válasszon minket?

1. Biztonságos

Minden tervünket és termékünket szigorúan ellenőrzik a biztonsági előírásoknak megfelelően, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a játékok minden része nem okoz kárt a gyerekeknek. Az összes fém alkatrész sima, a műanyag részek pedig nem mérgezőek, ultraibolyaellenesek, megfelelnek a CE szabványnak.


2. Kiváló minőségű

Azt hittük, hogy a minőség a termékek lelke. Biztosítjuk, hogy termékeink nagyon jó állapotban lesznek hosszú időn át tartó használat után, vagy akár a zord éghajlati viszonyok között is. Az összes alkatrész magas tartósságot biztosít a -15 ° C ~ ~ 70 ° C hőmérséklet között.


3. Versenyképes

Ugyanazoknak a termékeknek, ugyanolyan minőségben és szabványban, a legalacsonyabb árakat kínáljuk Önnek. Ugyanannyi pénzzel élvezni fogja a tapasztaltabb kiviteleket, a gyorsabb szállítást, a professzionális telepítési utasításokat és sokkal jobb szolgáltatásokat.

Hot Tags: Felfújható munkaállomás / légmentesen felfújható permetező fülke sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like