Tiszta felfújható reklám show kupola

Termék részletek

Felfújható tiszta kupola a reklám és a nyaralás dekoráció.

Van egy hosszú cipzár az alján. Akkor tegye a nagy dekoráció rajta, majd felfújja a felfújható Reklám Show Dome. És sok csat körül alján kupola. Használhatja sok homokzsákok, padlótégla, hogy szilárdan rögzített a kupola, amikor a szél napján. A felfújható átlátszó Show Dome nyomtatott háttere eltávolítható és különböző témaként módosítható. Tehát nem számít a cég támogatása, reklám és ünnep. rendben van.

Néhány hasonló modellek a felfújható Reklám Show Dome alatt.

18OLN9ZN]%41YZ5Q5CN[_C9


Többfunkciós felfújható, átlátszó show kupola

Have fun with snow globe

1,Fotó események

Nagy a bevásárlóközpontok vagy szabadtéri események, hogy az ügyfelek lépést belül az óriás hó gömbök, hogy a képet venni. Egy egyedülálló emlék az ünnepekre. Módosítsa a hátteret, hogy illeszkedjen a téma.


2,Udvar imát

Szüksége van egy extra nagy felfújható hógömb az Ön esemény?  Hatalmas hógömböink és kupoláink az Ön igényeinek megfelelően tervezhetők.

Autókereskedésekben is használható.  Jelenítsen meg egy járművet a hógömbbelsejében!

 

3,Látnivalók

Állítsa be egy hatalmas felfújható emberi hógömb egy vidámparkban vagy más látnivalók, az ünnepek alatt, és lehetővé teszi a vendégek, hogy a képek belsejében egy felfújható hógömb fotófülkében!


Testreszabott lehet elfogadható, ha bármilyen különleges ötlet és követelmény pls nyugodtan tudassa velünk, szeretnénk dolgozni veled egy tökéletes tiszta kupola akarsz.

YOLLOY.png

Hot Tags: Clear Felfújható Reklám Show Dome, a gyártók, a beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like