Karácsonyi Airblown Felfújható Snow Globe sátor

Termék részletek

Ez a stílus felfújható hó gömb sátor szabott egy usa ügyfél, ez egy hátteret, és fúj hamis hó, és fogja használni a Christmas.It a rendszeres stílusú padló, ez lapos a földön, így Mr. Clause és Mrs. Clause tud állni, vagy ülni egy padon. Ha a gyerekek nem tudnak az ölébe ülni, úgy gondoltuk, jó móka lenne, ha integetne a hógömbből. És a családok kint fotóznak.


Az alábbiakban a visszajelzésekKarácsonyi felfújható Globe Sátorhóval:

feedback of inflatable snow globe with snow


Már termelő mindenféle felfújható gyep hó gömb és a forró értékesítés a piacon, a standard stílus csak egy földgömb rendszeres bázis, ha azt szeretné, hogy a hátteret és fúj hamis hó belsejében elfogadható. Azt is, hogy karácsonyi felfújható Globe sátor felfújható alsó alap és alagút,minden egyedi stílusok elfogadhatók.

different style of clear inflatable globe tent


A kiegészítők, kínálunk két stílusú légfúvó, az egyik a standard légfúvó és a másik csendes fúvó, és ez a fajta fúvó alacsony zajszint és nagyon tartós, akkor lehet használni 24 órán keresztül folyamatosan, és egy hét nem probléma. Nem könnyű, hogy a világ megduzzad túl sok. Ha megvásárolja a felfújható hógömb felfújható alsó alap vagy alagút,mert a légmentes szerkezet, kínálunk a levegő szivattyú felfújni.

accessories of inflatable snow globe tent


Ez kedvelt részére -a széles alkalmazás részére fog fénykép, hirdetés, kemping, szünet szabadidő szabadban történő tevékenységek, kiállítások, kiállítások, előléptetés, szabadban történő menedék, autó menedék, stb. Meg lehet könnyen telepíthető felek,parkok, vidámparkok, háztáji, kertek és így tovább.

A tiszta felfújható földgömb sátor különböző használata az alábbiak szerint:

different usage of the clear inflatable globe tent


Gyik

1. Kaphatok egyéni tervezést a személyes céglogóval?

Igen, a testreszabott embléma elérhető. És mi megerősíti a design veled a termelés előtt, így biztosan kap, amit akar a tényleges használatra, csak kínál nekünk képet bármilyen formátumban által PDF vagy Adobe Illustrator


2. Mennyi ideig tart a szállítási idő?

Általában körülbelül 10-15 munkanapon belül megkapta a 50%-os betét


3. Mennyi ideig tart a szállítás?

Expressz és légi fog körülbelül 5-7 nap, míg a tengeren fog körülbelül 20 ~ 35 nap.


4. Kínálnak kiegészítők, mint a fúvók / szivattyúk, javító készletek?

Igen, minden tétel fel van szerelve elég CE / UL fúvók / szivattyúk (az elektromos rendszer az Ön országában) és javító készletek.


5. Hogyan kell elindítani a rendelést?

A megrendelést az előleg 50%-át kiadó előleg kézhezvétele után kezdjük el. Amikor a megrendelés befejeződött, e-mailben küldjük el a kész képeket. Az árut az egyenleg kifizetésének kézhezvétele után küldjük el Önnek.


6. Mi a helyzet a minőségellenőrzéssel?

Mivel a legjobb minőségű termékeket ügyfeleink számára a célunk, ez a lépés nagyon fontos, hogy az üzleti, a QC ellenőrizni fogja egyenként, hogy erősítse meg minden részletét a termékek tökéletes.

Hot Tags: karácsonyi airblown felfújható hó gömb sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like