Yacht Dock felfújható úszó platform

Termék részletek

Felfújható platform hajó lehet, mint a saját privát sziget, ez nagyon tökéletes nyugalom, adjunk hozzá egy új perspektívát, hogy a vitorlázás tapasztalat azáltal, hogy a kényelmet a jacht még közelebb a parthoz. A platform áramlott le a hátsó jacht vagy lehorgonyzott le a strandról, akkor válassza ki, hogy pontosan hol szeretne lenni, és hozzon létre tökéletes nyugalmat.

Felfújható hajó dokk ponton tehet biztonságos vízisport szórakozás,ez még könnyebb. Nagyszerű hely a vízben a barátokkal és a családdal. Ön és vendégei élvezhetik számos sport és tevékenységek, könnyen csere egyik a másikra. Nem csak az Ön számára egy fantasztikus úszó platform,hanem ideális terület a napozásra és a pihenésre. A csúszásmentes puha felülettel borított és egyedülálló ballasztrendszerrel hihetetlenül stabil, a Yolloy felfújható platform biztonságos helyet kínál a vízen végzett tevékenységekhez.

Ez a lebegő jacht dokk készül csepp öltés anyag, amely belsejében több ezer párhuzamos függőleges rúd csatlakozik két felületi réteg, úgy, hogy miután felfújja lesz rendkívül stabil, mint a fa panel. És az oldal PVC ponyva. A felvétel az erős hordozható fogantyúk minden oldalról lehetővé teszi a gyors és azonnali hozzáférést biztosít a víz, mi is tartalmazott egy sor D-gyűrűk, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy csatlakoztassa több tutajok együtt. Felülettel borított deluxe teak fa EVA réteg a csúszósabb megelőzése érdekében.

Részletes képek erről a jachtról felfújható platform:

Detailed pictures of yacht inflatable platform

A yolloy felfújható bemutatja az új védőket a szabadidős platformokszámára, ahol az emberek pihenhetnek a víz közelében, vagy biztonságosan dokkolhatnak jet-skijüket, miközben élvezik a vízi sportokat a jachton.

Míg a felfújható csúszdák és a jet-skimindig a legtöbb jacht fedélzetén vannak, ezek az extravagáns és nagyon kreatív játékok még a leginkább elcsigázott utast is izgatják. Az új hajó dokkplatform egy úszó platform, és tökéletes támogatást nyújt a jachtok számára, jó ideális vízi játékok nyáron.

Dokkolja jet-ski biztonságosan, miközben a vízi sportok a jachton:

enjoying water sports on the yacht

A tökéletes megoldás iránti könyörtelen törekvéssorán úgy terveztük meg platformjainkat, hogy képesek legyenek egy emberre kész szabadidős platformról szilárd felfújható karbantartási eszközzé alakítani. Egyszerűen adja hozzá a könnyű, csúszásmentes burkolatot, hogy megvédje a platformot, és a legénység könnyen tisztítható, lakk, festék, lengyel és a hajótest a jacht keres makulátlan elhagyása előtt port.

A deluxe teak fa EVA réteg fedél nem csúszás kivitelben, tartós, mégis könnyen tisztítható, ami ezeket a platformokat ideális eszköz elvégzésére festék és lakk munka, valamint a rutin heti mosás downs a hajótest és a napi generátor korom eltávolítása. Minden deluxe teak fa EVA réteg terjed a célba platformok a kínálatunkban továbbra is össze köthető end-to-end, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy óriás munkaállványok során udvari időszakokban. A karbantartási bővítmény használatával egyszerűen átalakíthatók karbantartó eszközzé.

Yacht dokk úszó platform lehet karbantartási használat, mint az alábbiak szerint:

Yacht dock floating platform can be in maintenance usage

Sok jacht felfújható ponton platformot készítettünk a különböző használat előtt éstöbb kapcsolódó hajó dokk pontoon az alábbiak szerint:

related boat dock pontoon

Gyik:

K: Miből készülnek a felfújható pontonplatformok?

V: Ez történik csepp öltés anyag, amely belsejében több ezer párhuzamos függőleges rúd csatlakozik két felületi réteg, úgy, hogy miután felfújja lesz rendkívül stabil, mint a fa panel. És az oldal PVC ponyva.

K: Hogyan lehet felfújni egy felfújható jacht dokkot?

A: Lehet felfújni egy elektromos szivattyú is. Általában csak 5-15 percet vesz igénybe a platform felfújása a tervezéstől függően.

K: Lehet, hogy a mi logo nyomtatás?

V: Igen. Lehet, hogy ingyenes vagy feltöltött mennyiségtől függően, nyomtatás színe és mérete. Lehet küldeni nekünk nagy felbontású grafika JPG, PDF vagy PSD.

K: Mi történik, ha a dokkoló átlyukad?

A: Az állandó fújt levegő miatt a jacht platform még mindig felrobbanhat és használható, amíg a kár terület nem nagy. A kár lehet javítani varrógép,és PVC ponyva dokkoló platform is egyszerűen lehet javítani a mi javítókészlet (anyag foltok és ragasztó).

K: Tud küldeni nekem vázlatot, hogy erősítse meg a termelés előtt?

V: Igen.Miután megrendelést, tudjuk használni az egyéni követelmények, hogy egy tervezési vázlatot, és megkezdi a termelést, miután a megerősítést.

Hot Tags: yacht dock felfújható úszó platform, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like