Medúza védelem úszó medence

Termék részletek

Nincs jobb védelem a Jellyfish&erősítő ellen; ez is egy új vízi játék, amellyel szórakozni lehet a fedélzeten. ÖSSZESEN ÖKOLÓGIAI, NEM VEGYI TERMÉK! A medúza védőmedence további biztonsági elem a hajó fedélzetén, amely a tenger legbiztonságosabb és legpihentetőbb fürdését biztosítja és lehetővé teszi, bárhol és bármikor, akár éjszaka is.


A felfújható úszómedence könnyű, kompakt és hordozható medúza elleni védelmi rendszer, amely teljesen biztonságos és teljesen újrafeldolgozható, és a gyermekeket a közelben, biztonságban és védelemben tartja. Az úszómedence a felnőtteket és a gyerekeket is örömmel tölti el, mivel ez az a prefektus, ahol a tengerben játszhatunk, vagy például egy úszó mattban iszogathatunk biztonságosan és frissen…

Maga a tengeri medence zárt területet képez, ami fokozott biztonságot nyújt számára, ha a gyermekek a fedélzeten tartózkodnak, de mindenki számára is, mivel védve vannak medúzáktól, halaktól, a szomszédos hajóktól, a hajóforgalomtól horgonyzáskor, a szennyeződéstől, a műanyagtól, ez sok nyugalom, legyen több hely a hajó körül, magánélet és szórakozás.


Lásd a következőket! Nyugodtan feküdhet a tengeren vagy a nyugodt napsütésben, hagyja, hogy a Medúza messze legyen tőled.

details of tube sea pool


Miért válassza a felfújható úszómedencét a vízben?

Nem számít, milyen méretűre vagy színre van szüksége. Könnyű és könnyen hordozható, tárolásához kis helyre van szükség. Amit' még több perc alatt beállíthat. Nagyon jó ötlet, hogy úszómedencéje legyen a tengerben, a tóban vagy más nyílt vadvízben a hajóddal.


Miért válassza a YOLLOY felfújható felfújhatót?

Az biztos, hogy 100% -ban elégedett terméket kap tőlünk. Mindannyian ragacsos képzésben vagyunk, mielőtt kapcsolatba lépnénk értékes ügyfelünkkel. Képesek vagyunk felajánlani minden részletet, amiről tudni akar, és a jobb javaslatokat az Ön számára. Ennél is fontosabb, hogy szakképzett dolgozóink 2 év alatt teljes tapasztalattal rendelkeznek, és néhány munkavállaló már 10 év alatt felfújható tárgyakért dolgozott. Minden részletre gondosan odafigyelnek. Miután elkészült, minden elemet legalább 24 órán át tesztelnek, és fényképet készítenek az összes részletről az ellenőrzéshez.


Különböző típusú medúza védelem úszó medence referenciaként

kinds of inflatable floating pool

Hot Tags: medúza védelem úszó medence, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet