felfújható jacht csúszda

Termék részletek

Részletek:


A felfújható jacht csúszda tökéletes módja a jachtkalandok izgalmának maximalizálására.

Felfújható jacht csúszó hüvelykujjaink egyedi tervezésűek és kifejezetten az Ön hajójának technikájához lettek tervezve, és szisztematikusan megtervezhetők, még a legnagyobb jachtok számára is.

Lényegében szinte nincs határa annak, ami kivitelezhető az egyedi jacht-csúszda tervezésénél.

A felfújható Yacht Slide Thumbs könnyen telepíthető és tárolható, és a legjobb minőségű anyagokból készül.

Az összes felfújható jacht csúszó hüvelykujját az Ön egyedi jachtjára szerelik. Nincs" polcról le" csúszda, amely minden hajónak megfelel. Annak megállapításához, hogy a jachtnak milyen csúszdaváltozatra lesz szüksége, meg kell értenie, hogy az összes csúszdánkat függőlegesen mérjük a kapaszkodó tetejétől (vagy a legmagasabb ponttól), amelyre a csúszda fel fog szerelni, egészen a vízvonalig. Miután megtudtuk ezt a magasságot, meghatározhatjuk a diák verzióját, és árajánlatot adhatunk a vásárláshoz.

inflatable-yacht-slide-5570

yacht-water-slide-new

Méret: testreszabott

Anyag: Kiváló minőségű 0,9 mm-es PVC méter, amely tűzgátló és vízálló

Szín: testreszabott


Szolgáltatásaink

Amikor meglátogatja weboldalunkat, és megtalálja kedvenc stílusait, küldjön kérdést nekünk. Ha' nem találja a felfújható termékeket


kérjük, mondja el nekünk online vagy e-mailben. Útmutatást nyújthatunk a választáshoz, és ajánlhatunk megfelelő terméket a leírásnak megfelelően.


Miután kiválasztotta a stílusokat, idézünk. Ezenkívül meg fogjuk adni a szállítási költségeket. Ha minden feltételnek és megrendelésnek eleget tesz, a gyártás előtt vázlattervet küldünk Önnek megerősítésre. Természetesen minden gyártási folyamatunkkal kapcsolatban tartjuk Önt és képeket küldünk, amikor befejeztük a gyártást.


Ezután gondoskodunk a szállításról és elküldjük Önnek az alapvető dokumentumokat, amelyek segítenek a vámkezelésben. Amikor megkapod


az áruk és nem a' nem tudja, hogyan kell használni, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Meg tudjuk mondani, hogyan kell működtetni, vagy videót küldhetünk.

Hot Tags: felfújható jacht csúszda, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet