Felfújható Yacht Pool Úszó Oasis-sziget

Termék részletek

Yolloy felfújható mérnöki csapat és gondosan kézzel készített jó anyagok és gyártási technikák, ez által 0.9mm 28 * 26 1000 denier PVC FR és UV értékelés, 12 oz. - 1000 denier zavarba ejtő, 316 rozsdamentes acél hardver, csúszásmentes anyag, forró levegő hegesztett varratok, no-rot rothadás háló. A méret a felfújható úszó oázis 410cmx410cm és a csomag körülbelül 100cmx80cmx60cm, súlya körülbelül 78kgs.

Ez a felfújható jacht medence splash medencével és szoba akár 10 fő számára is, hogy pihenjen, megteremti a végső privát menekülést a naptól.

Úgy tervezték, hogy lebegjen a jacht közelében vagy ahhoz csatolva, az úszó oázis ideális bármilyen nagy víztömeghez, napernyő fedéllel is használható, amely nagyszerű árnyékot biztosít napsütéses napokon.

Élvezheti a nyarat, és pihenjen kényelmesen, mint az alábbiak szerint:

enjoy your summer and relax comfortably

A lebegő oázis sziget a tökéletes vízi visszavonulás a vendégek számára a szuperjachton. Ez alkalmas kezelni 8 felnőtt kényelmesen, az úszó oázis egy splash terület a központban, hogy van egy nettósított alján, hogy a víz, de tartsa óceán fráterek ki. Az oázis lehet kikötve a jacht, míg ki a nyílt tengeren,vagy lehet egy hűvös és luxus lehetőség heverészett a sekély vizek alatt egy tengerparti kirándulás.

A felfújható szabadidős platformok a tengeri létra, hogy a szerzés és ki a vízből könnyű minden korosztály számára, amely valóban újít, hogy a vendégek kijutni a vízből rá oasis.Simply felállni, és kisétálni a vízből. Ez is egy háttámla, ami heverészett extra kényelmes.

A nettósított csobbanási terület lehetővé teszi a vendégek számára, hogy gyorsan és egyszerűen lehűljenek, miközben távol tartják az óceánfrátákat.

Az alábbiakban néhány részletes képet a felfújható óceán medence:

detailed images of inflatable ocean pool

Yolloy felfújható készült mindenféle felfújható úszó hajó dokk platform, akkor lehet használni, mint a saját privát sziget, ez tökéletes nyugalom, és adjunk hozzá egy új perspektívát a vitorlázás tapasztalat azáltal, hogy a kényelmet a jacht még közelebb a parthoz. Ezekkel a felfújható úszó platformok, ez áramlott le a hátsó a jacht, vagy lehorgonyzott le a strandon, akkor válassza ki, hogy pontosan hol szeretne lenni, és hozzon létre tökéletes nyugalmat.

Több kapcsolódó felfújható platform jachtok az alábbiak szerint:

more related inflatable platform for yachts

more related inflatable platform for yachts (2)

Gyik:

K: Ön gyári vagy kereskedelmi vállalat?

A: Gyáriak vagyunk.

K: Tudna csinálni rendelésre készült felfújható?

A: Igen., ha van kép és méret, meg tudjuk csinálni rendelésre készült felfújható az Ön számára.

K: Milyen anyag?

V: Van PVC, PVC Ponyv, TPU, Oxford Cloth vagy testreszabott.

K: Ki tudja nyomtatni a képemet vagy logómat a termékekre?

A: Igen, tudunk.

K: Mit tartalmaznak a termékek?

A: Ez magában foglalja a felfújható egység, CE jóváhagyott fúvó / szivattyú, javító készlet, utasítás, stb

K: Hogyan tudjuk telepíteni a felfújható?

A: Nagyon könnyű telepíteni. Készítse elő a földre, nyissa ki a csomagokat a felfújható és a levegő fúvó / szivattyú, bontsa ki a felfújható, majd csatlakoztassa a levegő fúvó felfújható, kapcsolja be a villamos felfújni.

K: Minimális rendelési mennyiség?

A: 1 darab.

K: Hogyan tisztítsam a felfújható termékeket?

A: Csak szappant és vizet., ne használjon semmilyen oldószert.

K: Elfogadja oem / ODM?

A: Igen, elfogadjuk.

Hot Tags: felfújható jacht medence úszó oázis sziget, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like