Felfújható cső úszó

Termék részletek

Kiváló minőségű felfújható úszó a víz csőhöz

A felfújható kábelúszók felhasználhatók a szereléshez cső-, tömlő- és kábelúszóként.

A felfújható úszók rugalmassága miatt a terméket ideiglenes projekteknél könnyű használni. Az elem ideális olyan projektekhez, ahol a kábel, a cső vagy a tömlő nem húzódhat át az alján. A legtöbb fenéken sok durva kő található, ami károsítja a kábelt, a csövet vagy a tömlőt.

Nincs sérült kábel

A kábellemezeket széles körben használják a kábeltámogatásra a partszakaszos munkák és a tengerparti húzások során. Ez egy alternatíva a nagyon sekély vizű létesítmények számára.

A kábel nem foga durva fenék miatt már nem okoz kárt. A kábel használatával vízszintesen lebeg a vízen. A kábelfolyókat leginkább sekély vizekben használják. A projekt befejezése utánaztkönnyen kitisztítható.

Kábelúszónk különböző méretben kapható, de a leggyakrabban használt 600-as úszó úszó. ThA kábelfolyó legfeljebb 600 kg súlyt képes elviselni.

floating Cablefloating Cable2-1Cable with inflatable floats


Felfújható kábel úszók 100 - 1000 kg-os kapacitásokban kaphatók. Igény szerint egyedi méretek kaphatók.


A mi szolgáltatásunk:

1. Amint megkapjuk, válaszolunk az e-mailre.

2. A Skype és a telefon 24 órán keresztül nyitva áll az Ön igényei szerint.

3. TQC minden egyes gyártási folyamathoz.

4. 24 órás Infatuation&erősítő; A légszivárgás elkerülése érdekében az egyes termékek deflációs tesztje.

5. Utánkövetjük az utószolgálatot, ha valami nem elégedett, kérem, tudassa velem. Mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és megoldja a problémát.

A testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen követelmény a méretre, színre és logóra vonatkozik, kérjük, tanácsoljon nekünk. Vagy ha van vázlata és valami különleges ötlete, akkor is megoszthatja velünk, szeretnénk veled dolgozni a tökéletes autósátor érdekében.


Hot Tags: felfújható cső úszó, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet