Felfújható úszó csónak dokk szabadidő platformok

Termék részletek

Páratlan luxus vízszinten,felfújható úszó platform egy egyedülálló hely, hogy megosszák és élvezze a finomabb dolgokat az életben, miközben pihentető kényelmesen az egyik platformon. Kínál szabadságot a határain a jacht,egy új hely, amely tökéletes napozás, megtalálni, hogy a pillanat a béke, vagy élvezi a boldog naplementét.

A vízszinten való pihenés nem lehetséges a fedélzeten, így újabb dimenziót ad vendégeink charter élményének. Most már képesek úszni a saját kis sziget saját beszálló létra, lebegnek békében a sekély vízben, és élvezze a napot, miközben lógott a lábukat a vízben csendben.

Yolloy bemutatja az új protektorok a szabadidő platformok,ahol a vendégek pihenhetnek a víz közelében, vagy dokkoljon a jet-ski biztonságosan, miközben élvezi a vízi sportok a jachton.

Az alábbiakban a különböző használata a jacht felfújható platform:

different usage of this yacht inflatable platform

different usage of this yacht inflatable platform (2)

Számos méretet készítettünk, mint például a méret 4x2m, 3x2m, 2x1.5m,2x1m és így tovább, és a vastagsága 10cm és 20cm, általában 20cm a legkelendőbb a piacon, a felhajtóerő a vastagsága 20 cm nagyobb, mint 10cm. Testreszabott szolgáltatás elfogadható, ha azt szeretné, más méretű, mi is, hogy az Ön számára.

Az alábbiakban néhány paramétert erre a felfújható szabadidős platform a referencia:

Felhasználók maximális száma345566
Dimenzió2*2*0,2 m3*2*0,2 m4*2*0,2 m4*2*0,3 m4*4*0,2 m4*4*0,3 m
Súly25kg32kg40kg45kg65kg75kg
Maximális betöltés400kg480kg500kg600kg700kg800kg
LogónyomtatásElérhetőElérhetőElérhetőElérhetőElérhetőElérhető
Egyedi tervezésElérhetőElérhetőElérhetőElérhetőElérhetőElérhető

Ez az úszó jacht dokk által csepp öltések anyag, amely belsejében több ezer párhuzamos függőleges rúd csatlakozik két felületi réteg, úgy, hogy felfújása után lesz rendkívül stabil, mint a fa panel. És az oldal PVC ponyva. Úgy tervezték, fogantyúk és D gyűrűk hordozható és rögzítés. Felületre fedett deluxe teak fa EVA réteg a jobb megelőzése csúszós.

Részletes képek erről a felfújható hajó dokk platform:

Detailed pictures of inflatable boat dock platform

Számos felfújható pontonplatformot készítettünk különböző használatra,további kapcsolódó hajó dokk ponton az alábbiak szerint:related boat dock pontoon

Gyik

1.Mi a MOQ?

-- A MOQ minden elem 1db.

2.Megváltoztathatjuk a méretet és a színt az eredeti alapján?

-- A méret és a szín az Ön igényeinek megfelelően módosítható. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy további információkat kapjon a megváltozott felfújható.

3.Lehet saját logóm vagy designom a termékekhez?

-- Igen, tudjuk nyomtatni a logók, és ha a logók nem elég bonyolult, logó nyomtatás ingyenes lesz

4.Mi a helyzet a minőségellenőrzéssel?

-- Mivel a legjobb minőségű termékek biztosítása ügyfeleink számára a célunk, ez a lépés nagyon fontos az üzleti tevékenységünk számára, QC-nk egy-egy alkalommal ellenőrzi, hogy a termékek minden részlete tökéletes-e.

5.Mi a helyzet a csomaggal?

-- Dupla csomagolózsákokat használunk felfújható termékünkhez: PVC táska + extra szőtt táska szállításhoz és nagy teherbírású doboz a fúvók számára.

6.Meg tudod csinálni a saját design?

-- Igen, ez az. Elküldheti nekünk a saját design fotók részletes követelményekkel, akkor küldünk Önnek rajzokat megerősítésre a gyártás előtt.

Hot Tags: felfújható úszó csónak dokk szabadidő platformok, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet