Felfújható fedélzet-víz

Termék részletek

Többfunkciós felfújható fedélzet víz szórakoztató úszó fedélzeti halászathoz és így tovább.


Modell IM-008-3 Kivitelezés Magas hőhegesztés
Anyag Csepp öltés szavatosság 1 év
Méret 3m Lx2m Wx 0,2mH Élettartam > 3 év
Szín Fehér felület és sárga él vagy testreszabott Személyre szabott elérhető
Súly 30kg Csomag 55 * 45 * 45cm
Jellemzők Magas, tartós, állítható, ártalmatlan, vízálló és UV-ellenálló.


inflatable floating deck

A csúszásgátló betét felvétele lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok bármilyen tevékenységben részt vehessenek. Függetlenül attól, hogy futsz, ugrálsz vagy egyszerűen pihensz, nem lesz lehetőséged arra, hogy a Yolloy víz felfújható fedélzeti vízrepülőjét használd. A fogantyúk minden oldalról való felvétele lehetővé teszi a gyors és azonnali hozzáférést a vízből. A Yolloy víz is tartalmazott egy sor D-gyűrűt, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy több tutajot csatlakoztassanak együtt. A hordozhatóságra, a tartósságra és az általános kényelemre való odafigyelés növeli a Yolloy víz felfújható fedélzeti vízrepülését, mint a tó vagy strand beállításainak elsődleges kiegészítését.


A Yolloy water Toys márka tökéletesen kiegyenlíti a hordozhatóság, a tartósság és a kényelem elemeit a felfújható fedélzeti rúdgyűjteményével. A stabil fedélzet összes tulajdonságának bemutatása és a lebegő tutaj kényelme, a Yolloy víz felfújható fedélzeti rúdjai a vízjáték-ipar előremutató csúcsa. A felfújható fedélzeti Rafts két különböző méretben kapható. A felfújható nedves társalgó fedélzeten is megvásárolható a Yolloy vízjátékok.


  • A szuper merev teljesítmény érdekében 20 psi (1,379 bar) beáramlást tesz lehetővé, és a könnyű tárolás és szállítás érdekében tömören összecsukható.

  • A nagy teherbírású PVC cseppöltéssel és a dupla oldalfalakkal a megnövelt tartósság érdekében az NRS SUP-ek kezelhetik a halász életmódjának kopását és visszaélését.

  • A cserélhető, cserélhető, nejlon-megerősített műanyag bordák lehetővé teszik, hogy testreszabhatja a beállítást és elnyelje az ütéseket törés nélkül.

  • Kiváló minőségű Leafield D7 inflációs / deflációs szelep a felülmúlhatatlan megbízhatóság érdekében.

Inflatable sub board


YOLLOY fölény:

1. biztonság. Mi törődünk a felfújható repülőgépek biztonságával, és szem előtt tartjuk a biztonságos tényezőket az anyagválasztástól a gyártásig. Vízálló és tűzálló PVC ponyvát használunk minden felfújható játékhoz, mint pl. A ugráló ház, a felfújható csúszdák stb. Vízi gyalogos labda esetén környezetbarát TPU anyagot használunk, amely nem mérgező, szagmentes és jó hidrolitikus ellenállással rendelkezik.

2. tartósság. Tudjuk, hogy a tartósság a minőségi felfújható játék fontos mutatója, ezért figyelmet fordítunk az anyagválasztástól a gyártásig.

3. kielégítő szolgáltatás. Nemcsak felfújható játékokat nyújtunk, hanem jó szolgáltatásokat és megoldásokat is kínálunk értékes ügyfeleinknek. Minden e-mail vagy fax 24 órán belül válaszol; Mindig megerősítjük az ügyfelekkel, ha lekérdezzük, mindig engedjük meg, hogy az ügyfelek megismerjék az igazi helyzetet.

4. időben történő szállítás. A pontos szállítási arány 95%. Késleltetés esetén előre tájékoztatjuk ügyfeleinket.

5. rezonálható árak . Az árak Kínában nem a legalacsonyabbak, de minőségük és szolgáltatásaink alapján nagyon rezonálhatók.

6. folyamatos fejlesztés. Soha nem vagyunk elégedettek azzal, amit csinálunk, és mindig próbálunk megtalálni a jobb módszert és jobb anyagot, hogy felfújható játékokat készítsünk.

7. őszinteség. Az őszinte módon dolgozunk. Ha nem tudjuk eleget tenni a követelményeinek, elmondjuk; de ha megígérjük, meg kell tennünk, ahogy ígérjük! várjuk a lehetőséget, hogy együttműködjünk Önnel, a mi értékes ügyfelünkkel.

Yolloy Outdoor Product Co., Limited , a GUANGZHOU-ban, Kínában található.
Annak érdekében, hogy az ügyfelek minősített termékeket nyújtsanak, a legjobb és legmodernebb gépeket használjuk a gyártásban, és szigorú szabályokat alkalmazunk a termékminőség felügyeletére.
Termékeinket világszerte exportálták, mint Európa, Ázsia, Dél-Amerika, Afrika, a Közel-Kelet és Latin-Amerika.
fő termékeink : Felfújható sátor, felfújható reklám, felfújható vízi játékok, felfújható játékok, felfújható kastély, felfújható dobogó, felfújható csúszda, felfújható szórakoztató város, felfújható sportjátékok, felfújható dekoráció, felfújható modell stb.

GYIK:

K. Hogyan javíthatjuk a felfújhatóakat?
A. Kisebb vágások vagy ütések nem befolyásolják a teljesítményt, amikor a felfújható a kijelzőn. A kijelző után könnyen javíthatók. A kiterjedt károkért a gyári javítási szolgáltatások nagyon nominális díjakkal állnak rendelkezésre.
Q. Mennyi ideig tartják az Inflatables-t?
A. A felfújható élettartam a karbantartástól függ. Kérjük, kövesse a biztonsági szabályokat a felfújható lábak használatakor. Ha a mások gondossága miatt károsodik, akkor a benne lévő anyagokat és tartozékokat használhatja a felfújható javításra. És ahogy szokásos módon, ha helyesen használjuk, 3 év garanciát kaphatunk.
Kérdés, mintát akarok? Biztosíthatsz nekünk ingyen?
V: Nem szállítunk ingyenes mintákat ügyfeleinknek, mert a minta túl nagy ahhoz, hogy elküldje, és nagy összegű pénzt fog nekünk fizetni. Tehát mi csak a mintadarabot szállítjuk, vagy azt javasoljuk, hogy egy terméket vásároljon mintának.
K: Megtervezheti egy speciálisan?
V: Igen, kérjük, küldjön nekünk részleteket és vázlatot vagy képet az Ön igényeiről, és mi árajánlatot teszünk Önnek a legjobb áron. Mi lehet gyártani a felfújható termékek szerint az Ön igényeinek, kérjük, küldje el nekünk a design, kép vagy vázlat, és tájékoztassa velünk a méretét és mennyiségét az egyéni termékek meg szeretné rendelni, akkor idézzük meg a legjobb áron.
K: megkaphatom az Ön árlistáját
V: Kérjük, látogasson el webünkre, és válassza ki a cikkszámot. és az e-mail / fax nekünk, értékesítési emberünk válaszol az Ön kérésére.
Hot Tags: felfújható fedélzeti vízi tutaj, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet