Úszó Yacht Deck felfújható motorcsónak dokkoló

Termék részletek

Ez egyre népszerűbb felfújható csónakkikötő, amelyet vadon használják nyílt vadvízen csónakok vagy kikötők kikötésére. Többnyire jachtokkal vagy a part közelében használják őket. Mivel gyorsan beállítható és könnyen csomagolható tárolásra.

Yolloy készíti a felfújható úszó jacht deckin drop öltések anyagát, amelynek belsejében ezernyi vonal van összekötve mindkét oldalával, hogy biztosan álljon és lapos. Méret és szín az Ön igényei szerint készíthető. A gyártás előtt 3D-s tervet küldünk Önnek, hogy megerősítsük az összes részletet. Az biztos, hogy 100% -osan elégedett termékeket kap tőlünk. Ezen felül 2 év garanciát vállalunk rá. Míg a' élettartama meghaladja az 5 évet, ha helyesen használja. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további információra van szüksége.

Kiváló minőségű cseppöltési anyag, amely a következőképpen jelenik meg

drop stitches material

Hasonló hajó parkoló felfújható emelvény

similar boat parking dock


A mi szolgáltatásunk:

1. Amint megkapjuk, válaszolunk az e-mailre.

2. A Skype és a telefon 24 órán keresztül nyitva áll az Ön igényei szerint.

3. TQC minden egyes gyártási folyamathoz.

4. 24 órás Infatuation&erősítő; A levegőszivárgás elkerülése érdekében az egyes termékek deflációs tesztje.

5. Utánkövetjük az utószolgálatot, ha valami nem elégedett, kérem, tudassa velem. Mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és megoldja a problémát.

A testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen méretre, színre és logóra vonatkozó követelmény van, kérjük, tanácsot adjon nekünk. Vagy ha van vázlata és valami különleges ötlete, akkor is megoszthatja velünk, szeretnénk veled együttműködni a kívánt tökéletes tárgyért.

Hot Tags: úszó jacht fedélzet felfújható motorcsónak dokkoló, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like