Drift AIR-dokkoló úszó pad csónak felfújható

Termék részletek

A felfújható úszó dokkot nyílt vadvízen vadul használják csónakok vagy kikötők kikötésére. Leginkább jachtokkal vagy a part közelében. Gyorsan beállítható percek alatt légszivattyúval. A' erős és tartós, amelyet kereskedelmi minőségű 0,9 mm-es PVC ponyvával készítettek, amely a vízben úszó tárgyakra szakosodott anyag.

Különböző alakú, méretű és színű lehet az Ön igényei szerint. Mielőtt úszó légterelő dokkot állítanánk elő, felajánljuk a 3D-s tervezést, hogy megerősítsük az összes részletet, amely 99% -kal megegyezik a kész termékével. Az biztos, hogy 100% -osan elégedett termékeket kap tőlünk. Ezen felül 2 év garanciát vállalunk. Míg a' élettartama meghaladja az 5 évet, ha helyesen használja.

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha további információra van szüksége.

Egyéb felfújható úszó dokk referenciaként.

inflatable floating dock

A mi szolgáltatásunk:

1. Amint megkapjuk, válaszolunk az e-mailre.

2. A Skype és a telefon 24 órán keresztül nyitva áll az Ön igényei szerint.

3. TQC minden egyes gyártási folyamathoz.

4. 24 órás Infatuation&erősítő; A levegőszivárgás elkerülése érdekében az egyes termékek deflációs tesztje.

5. Utánkövetjük az utószolgálatot, ha valami nem elégedett, kérem, tudassa velem. Mindent megteszünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és megoldja a problémát.

A testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen méretre, színre és logóra vonatkozó követelmény van, kérjük, tanácsot adjon nekünk. Vagy ha van vázlata és valami különleges ötlete, akkor is megoszthatja velünk, szeretnénk veled együttműködni a kívánt tökéletes tárgyért.

Hot Tags: drift air-dokk úszó pad csónak felfújható, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet