Vízmászó dzsungel Joe torony csúszdával

Termék részletek

A vízi hegymászó dzsungelben Joe kombinálja a mászást, csúsztatást és ugrást. A szabad stílusú csúszda végtelen izgalmas érzést kelt a játékosok számára. A csúcsra mászás sok energiát igényel. Összességében felszabadíthatja minden szabad energiáját, és nagyon szép álmokat láthat éjszaka.

Vízi szórakozás a játékosoktól ezen a hűvös vízi csúszda dzsungel joe-n

playing with water jungle joe tower with slide


Figyelembe kell vennie az alábbiakat is, kombinálva az indító blobdal, egy másik izgalmas játékkal.

inflatable jungle joe with launch blob


Más hasonló vízipark mászófal, csúszdák, amelyeket figyelembe vehet

water climbing toys

Mi szükséges a vízi játéktermékekhez?

A vízi termékhez nagy tartósságú övekre, D gyűrűkre van szükség, megerősítik a varratokat és így tovább, ha nem professzionális beszállító, akkor nagy a mennyiségbeli különbség. Emlékeztesse az összes vevőt arra, hogy gondosan válasszon beszállítót.


A felfújható vízi játékok előnye:

1) Mindenhol megerősítést készítünk a nagy vízi park számára, a park elemei közötti kapcsolat tartós fűzőlyukakkal rendelkezik, a szerkezet miatt az óriási vízi park nagyon stabilan csatlakozhat.

2) Kiváló minőségű, az Egyesült Királyságból származó légtelenítő szelepet telepítünk a vízi park összes elemére, így az elemek automatikusan felszabadíthatják a levegőt egy biztonsági szintre, amikor a légnyomás egyre nagyobb lesz.

3) Vastag és nagy rozsdamentes acél horgonygyűrűt használunk, tartós horgonypárnákkal a felfújható alján

4) Anyag: A legjobb 0,9 mm ponyvát használjuk a vízi játékokhoz. a legjobb anyag nagyon fontos a játékok szempontjából. Az összes felfújható játékot nagy tartósságú tűzgátló PVC ponyva készíti, amelynek 3 rétege van, két bevonattal ellátott oldala, erős hálóval. Az égésgátló megfelel a BS7837 szabványnak. Anyagunkat az SGS javította.

5) Forró hegesztőgép: A lezárt vízi játékhoz nagyon fontos a hegesztési kút. Fejlett hegesztőgépeink vannak és a felfújható ipar legjobb dolgozói.

6) Nyomtatás: Digitális nyomtatás, selyem nyomtatás vagy kézi festés. A magas szintű festés miatt a termékünk nem lesz ragacsos és a szín elhalványul, de hosszú ideig tart. És gyorsan és jó minőségben nyomtat. Ezenkívül folyékony védőfóliát készítünk a digitális nyomtatás felületén.

7) Szivattyú: CE légszivattyú: 220V; UL légszivattyú: 110V

8) Erős csomagolózsákok: Levetjük a levegőt a defláció elősegítése érdekében, mielőtt a játékot eldobnánk, majd egy szalagövet tegyünk kifelé, hogy megkötözzük. Az egységek csomagolásához ponyvás zsákot használunk, amely ugyanolyan anyag, mint a játékok. Tehát a csomagok nem lesznek kopogva a kézbesítési folyamat során. Nagy egységek esetén a csomagokon kívül extra fogantyúszalagot készítünk. Annak érdekében, hogy gyorsan megtalálja az árut, beillesztünk egy jelölőpapírt a megrendelés számával.

9) Tartozékok: Javító készlet (anyag és ragasztó), légszivattyú, hordtáska


Hot Tags: vízimászó dzsungel joe torony csúszdával, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

Akár ez is tetszhet