Kültéri felfújható mozis kockasátor

Termék részletek

Milyen csodálatos ötlet egy felfújható mozisátor felállításával, amikor buliznak a szabadban! Nem kell autót messze vinni a helyi moziba, az ügyfelek a parti és a filmek örömét elcsábíthatják a buli idején. Csak fél órát vesz igénybe a beállítás, és egy órát vesz igénybe a csomag kiürítése.


Utánozzuk az igazi mozi jeleneteit, és a kültéri mozisátrat mattá / butává tesszük, hogy a közönség jó vetítést élvezhessen vaku vagy ragyogás nélkül. Ugyanakkor szellőző ablakokkal és ennek megfelelően légkondicionáló ablakokkal is elkészíthető.Ezután láthatja, hogy az ablakokat&# 39 kliens elképzeléseinek és felfújható sátrunk részleteinek megfelelően készítettük.

detail images of inflatable cinema tent


Miért válassza a YOLLOY felfújható sátrat?

A Yolloy a felfújható sátrakra specializálódott már több mint 10 éve. Kiváló minőségű és jó kilátású sátrakat készítünk. Minden részlet meg fog valósulni, ahogy ígértük, és soha nem csal meg ügyfeleinkkel. Ez a sátor 5 év alatt használható, amit sok ügyfél bizonyított. És örömmel fogadjuk saját ötleteit, hogy a legmegfelelőbb sátrat készítsük Önnek.


Hogyan lehet felállítani a YOLLOY felfújható kocka mozisátrakat és figyelmet igénylő ügyeket?

1, Elég nagy helyet keres, és ügyeljen arra, hogy ne legyenek éles dolgok a földön. Jobb, ha gyep vagy padlója van a védelem érdekében.

2, Hajtsa ki a sátrat, amennyire csak tudja, és győződjön meg arról, hogy a cipzáras ajtó feje az elején van, arra az esetre, ha a cipzár eltörne, amikor a sátor kitágul.

3, Keresse meg a légcsövet és a fúvókkal összekötött áramot, majd kapcsolja be a fúvókat. Csak 11 percet vesz igénybe, a levegő tele lesz az összes fallal. Néhány perc elején meg kell nézni a sátrat, és be kell állítani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a levegő az egész sátorban kering-e.

4, Horgonyozza le az egész sátrat, hogy állandóan ellenálljon a szélnek. És a sátrunk 6-os szinten képes ellenállni az erős szélnek, amelynek sebessége 39-49KM / H.

how to set inflatable cinema tent

Hot Tags: szabadtéri felfújható mozi kocka sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like