Felfújható csillagcsillogó buborék kupola sátor

Termék részletek

A kétrétegű, fali felfújható csillagvizsgáló sátor tökéletes sátor a kempingezéshez. Rögzített vagy cserélt padlóval megakadályozhatja, hogy minden rovar vagy állat kint legyen, és így nyugodtan tölthet éjszakai életet. Ez a csillagképes buboréksátor pedig lehetővé teszi, hogy a természettel legzártabban aludjon, és csillagoknak tűnjön, amikor kinyitja a szemét.Itt a sátor képei belülről látják az elemeket.

details of stargazing tent-3


Kétrétegű, légmentesen záródó fal, amely sok nap képes levegőt tartani, ezért a sátornak nem kell fúvónak lennie, hogy támogassa. És nagyon éjszaka lesz a felfújható kupola sátorban. Leginkább hegyeken vagy strandokon helyezhető el. Alakja, mérete és egyéb részletei elképzeléseinek megfelelően elkészíthetők, ezért ha jó ötletei vannak, kérjük, ne habozzon tájékoztatni minket.

details of stargazing tent-4


A testreszabott elfogadható lehet. Ha bármilyen követelménye van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Vagy ha van vázlata és néhány különleges ötlete, megoszthatja velünk is. Szeretnénk veled dolgozni a tökéletes felfújható tárgyakért.


Egyéb felfújható csillagvizsgáló sátr a ref.

other similar stargazing tent

A YOLLOY OUTDOOR, az egyik vezető gyártó és beszállító, most professzionális és termelékeny gyárából minőségi, tartós és olcsó felfújható csillagvizsgáló buborékkupola sátrat kínál Önnek. Szigorú minőség-ellenőrzési és irányítási rendszer mellett biztosíthatjuk Önt e termékek kiváló minőségében és jó teljesítményében.
Hot Tags: felfújható csillagászati ​​buborékos kupola sátor, gyártók, beszállítók, gyár, olcsó, eladó
Vizsgálat

You Might Also Like